23 / 04 / 2024

ERA İzmir'deki 4.ofisinin açılışını gerçekleştirdi!

ERA İzmir'deki 4.ofisinin açılışını gerçekleştirdi!

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı.



ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. 

İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle  İzmir  Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı. ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Can Ekşioğlu ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın ev sahipliğinde kapılarını açan ERA Ses, İzmir'in dördüncü ERA ofisi oldu ERA Ses, İzmir-Karşıyaka'nın gelişen bölgesi Yeni Girne'de faaliyetlerine başladı. Karşıyaka-Yeni Girne'nin, İzmir gayrimenkul piyasasında en hızlı yükselen bölgelerden birisi olduğunu belirten ERA Ses brokerları Serkan Sonbahar ve Kenan Öcal'ın hedeflerinin bölgenin en nitelikli gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren ofisini oluşturmak ve müşterilerine yatırım danışmanlığı yapmak olduğunu ifade ettiler. 


YATIRIM SÜRECEK 

ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Can Ekşioğlu, "Sizlerin bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Hep arkanızda olacağız ve hep birlikte daha iyi günlere, daha kazançlı günlere gideceğimize inanıyorum" açıklamasında bulundu. 


Ege Telgraf


Geri Dön