26 / 04 / 2024

ERA Türkiye, Mustafa Baygan’ı bünyesine kattı!

 ERA Türkiye, Mustafa Baygan’ı bünyesine kattı!

ERA Türkiye, bir ilki gerçekleştirerek operasyonlarını ‘Koordinatörlük’ düzeyinde yürütme kararı aldı. ERA Türkiye, bu kritik pozisyon için, gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi Mustafa Baygan’ı bünyesine kattı...



ERA Türkiye, gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi Mustafa Baygan’ı bünyesine kattı. Baygan, ERA Türkiye’de koordinatörlük görevini üstlenecek.


‘Nitelikli gayrimenkul danışmalığı’ felsefesiyle franchise ağını hız kesmeden büyüten ERA Türkiye, bir ilki gerçekleştirerek operasyonlarını ‘Koordinatörlük’ düzeyinde yürütme kararı aldı. ERA Türkiye, bu kritik pozisyon için, gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi Mustafa Baygan’ı bünyesine kattı.


ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, şirketin felsefesinin, Türkiye standartlarının oldukça üstünde olduğunu söyledi. Baygan, “ ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe fark yaratan bir oyuncu. Franchising operasyonları, bilindik örneklerden oldukça farklı. ERA Akademi bunun en büyük göstergesi. Sektör tecrübemi bundan böyle ERA Türkiye bünyesinde değerlendireceğim. Franchise ağımızda aralıksız büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.


Mustafa Baygan kimdir?

Kimya Mühendisliği Yüksek Okulu ve İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadi Enstitüsünden mezun olan Baygan,  sırasıyla Daikin, Nordman İsviçre, İtalyan Clivet ve Amerikan Mc Quay soğutma gruplarının Türkiye dağıtıcılığını hala çok değer verdiği ekibiyle birlikte üstlendi. Klima sektöründe dönemin en başarılı markalarından birini yönetme tecrübesinin yanı sıra Türkiye’nin iklimlendirme sektörünün ilk sivil toplum kuruluşu İSKİD’in ( Isıtma Soğutma ve Klima Üreticileri Derneği) kurucu başkanlığı ve iki dönem dernek başkanlığı görevinin yanı sıra ISKAV’ın da ( Isıtma ve Soğutma Araştırma ve Eğitim Vakfı) ilk vakıf başkanlığını yaptı. Baygan, 2010 yılında Realty World Türkiye’de koordinatör olarak görev aldı ve ekibiyle birlikte ofis ağının geliştirmesinde ve markanın yükseltilmesinde önemli başarılar sağladı.


Geri Dön