25 / 04 / 2024

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Gayrimenkul satışları yaz döneminde artacak!

Güven endeksindeki düşüşün seçim öncesi ve dış etkenler nedeniyle normal karşılanması gerektiğine dikkat çeken ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, yaz döneminde gayrimenkul satışlarının artacağını söyledi.

İzmir'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

Ege Bölgesi Sanayiciler Odası (EBSO)'nda düzenlenen ' Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri'nde kentsel dönüşüm ve gayrimenkulde girişimcilik konuları ele alındı.

Era Türkiye'nin logosu değişti!

Dünyada ve Türkiye’de en hızlı büyüyen markalardan biri olan ERA Türkiye, logo değişimine gitti. ERA ABD’de 2014 yılı itibari ile değişim başladı ve tüm ülkelerde değişim devam ediyor.

Mustafa Baygan: 2015 konutta bilgi sahibi olanların yılı!

Konut sektörü için 2015 yılını hareketli geçeceğlnl söyleyen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Türkiye 'de markalı konut projelerinin sayısının gün geçtikçe daha da arttığını ifade etti.

Mustafa Baygan: Türk gayrimenkul sektörü yabancıların iştahını kabartıyor!

Türk gayrimenkul sektöründe yaşanan olumlu gelişmeler, yabancılar tarafından büyük ilgiyle izleniyor. ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’a göre inşaat sektöründeki yabancı yatırım payı 2015'te artacak..

ERA Türkiye, Mustafa Baygan’ı bünyesine kattı!

ERA Türkiye, bir ilki gerçekleştirerek operasyonlarını ‘Koordinatörlük’ düzeyinde yürütme kararı aldı. ERA Türkiye, bu kritik pozisyon için, gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi Mustafa Baygan’ı bünyesine kattı...

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! Hazır beton fiyatlarında indirim uygulanacak...

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), enflasyonla mücadele kapsamında hazır beton satış rakamında yüzde 5 oranında indirim uygulayacağını açıkladı. İşte haberin merak edilen detayları...

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sunan hazır beton sektörünü 2022 yılı özelinde kapsamlı olarak analiz eden “Hazır Beton Sektör Raporu”nu yayımladı. Rapora göre Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Ramazan pidesine dev zam! Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan çok konuşulacak açıklama!

Ramazan ayının gelmesine sayılı günler kala insanlar tarafından pide fiyatları da merak konusu oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklama ile beraber pide fiyatlarına büyük zam geleceği düşünülüyor.

Türkiye hazır beton üretiminde lider!

Türkiye, hazır beton üretiminde Avrupa'nın lider konumunda bulunuyor. THBB Genel Sekreteri Reşat Sönmez, “Türkiye Hazır beton sektörü, 2020 yılı resmî verilerine göre yıllık 95 milyon metreküpü bulan üretimiyle Avrupa’da birinci sıradadır" dedi.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi!

Türkiye Hazır Beton Birliği, yeni çevreci yaklaşımlar konusu ile ilgili olarak farkındalığı artırmak için “Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi” hazırladı.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan Haberi

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan

ERA Gayrimenkul Türkiye’nin güneydeki üçüncü ofisi Mersin’de 18 Şubat tarihinde açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın açılışını birlikte gerçekleştirdiği ‘ERA Form Mersin’,  240 metrekare alanda 17 gayrimenkul danışmanıyla hizmet vermeye başladı. ‘ERA Form Mersin’, Yenişehir’de müşterilerine hizmet verecek.


2016 yılını yüzde 70 büyüme ve 47 ofisle kapatan Era Gayrimenkul Türkiye, franchise ofis sayısına bir yenisini daha ekledi. Antalya’da geçtiğimiz aylarda ikinci ofisini açan ERA’nın güneydeki üçüncü franchise ofisi Mersin Yenişehir’de 18 Şubat tarihinde açıldı. Açılışını Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye koordinatörü Mustafa Baygan’ın gerçekleştirdiği ‘ERA Form Mersin’ il merkezinde bulunan dört merkez ilçeden biri olan Yenişehir’de 240 metrekare alanda ve 17 gayrimenkul danışmanıyla hizmet vermeye başladı.


Zeki Kılıçdoğan, Yusuf Doğdu ve Hüsnü...