26 / 04 / 2024

ERA Türkiye hızlı ve başarılı büyümesini sürdürüyor!

ERA Türkiye hızlı ve başarılı büyümesini sürdürüyor!

ERA Türkiye, franchise büyümesini aralıksız sürdürüyor ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, "Felsefemizin temelinde franchise var. Ancak bizim farkımız sürekli destek ve eğitime verdiğimiz önem" dedi...



Bayim olur musun Franchising Fuarı'na katılacak olan ERA Türkiye, franchise büyümesini aralıksız sürdürüyor ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, "Felsefemizin temelinde franchise var. Ancak bizim farkımız sürekli destek ve eğitime verdiğimiz önem" dedi. 


Nitelikli gayrimenkul pazarlama' felsefesiyle franchise ağını hız kesmeden büyüten ERA Türkiye, 18-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Bayim olur musun? Fuarı'nda yerini alacak. 


ERA Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, fuara son derece önem verdiklerini söyledi. Franchise sisteminde farklı ve yenilikçi bir anlayışı benimsediklerini söyleyen Ekşioğlu, "Gayrimenkul sektöründe var olmak isteyen girişimcilere kendi işlerini kurma fırsatı veriyoruz. Ancak biz ERA Türkiye olarak konuya sadece iş kurmak olarak bakmıyoruz" dedi. 

ERA Türkiye sürekli destek ve eğitimle fark yaratıyor Franchise sisteminde destek unsurunun kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Can Ekşioğlu şöyle devam etti:"Sektörde pazarlama ve eğitim departmanları başta olmak üzere 5 ana departman üzerinden ofislerini yöneten güçlü bir merkez ofis teşkilatına sahibiz.Türkiye'nin ilk akademisi ERA Akademi'de, sürekli eğitimlerimizin yanında sektörde bir ilk olan ofislere uygulama desteği sağladığımız "ERA Clinic" ve "ERA Coaching" hizmetlerimiz de mevcut. Bu sayede güçlü eğitim modeli ile ofislerinin karşılaşabileceği sorunlar ile ilgili çözümleri de üretiyoruz. 

Her ay düzenlediğimiz 'Kariyer Günleri' ile franchise ofislerine gayrimenkul danışmanı temini konusunda destek 'ERA CRM ve Intranet'teknolojimiz sayesinde ofis sahiplerine ekip yönetimi ve denetimi konusunda tam destek sağlıyoruz." ERA Türkiye operasyonel ve yönetsel anlamda güçleniyor, "ERA Türkiye olarak aldığımız kararla, kurumsal yapımızın devamı olarak, yönetim düzeyindeki operasyonlarımızı bundan böyle koordinatör seviyesinde yürütmeye karar verdik. Gayrimenkul sektöründe sürdürdüğü görevlerin yanında sanayi alanında ve ticaret yaşamında oldukça tecrübeli bir isim olan Sayın Mustafa Baygan yeni koordinatörümüz oldu. 


Mustafa Baygan, gayrimenkul sektöründe de bilinen ve saygı duyulan bir isim. ERA Türkiye'nin aile ve güven odaklı kimliğinin devamını sağlayacak tüm operasyonları artık güçlü ekibimizle birlikte Mustafa Baygan yürütecek. Kendisine başarılar diliyorum." 



PARA 


Geri Dön