16 / 04 / 2024

Era Türkiye franchise

Era Türkiye franchise

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Türkiye'deki yıllık gayrimenkul işlem hacmi 150 milyar dolar!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Türkiye'de yıllık 150 milyar dolarlık bir gayrimenkul işlem hacminin söz konusu olduğunu belirtti. Ekşioğlu, sektörde 6 milyar dolarlık bir hizmet bedeli pazarı bulunduğunu ifade etti.

ERA Türkiye, Kıbrıs'ın master franchise yetkisini aldı!

ERA Gayrimenkul, hızla büyüyerek bugüne kadar 47 ofis satışı gerçekleştirdi. ERA Türkiye, şimdi de hem KKTC hem de Kıbrıs Rum Kesimi’nde ofis açma yetkisi anlamına elen ‘Kıbrıs Master Franchise’ hakkını aldı.

Bursa arazi yatırımında çok avantajlı bir şehir!

ERA Türkiye tarafından Bahçeşehir Üniversitesi Bursa Kampüsü'nde 'Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları' konulu seminer düzenlendi. Kadir Tümen, "Gayrimenkulde en hızlı gelişen şehirlerden birinin Bursa olacak." dedi.

Era franchise ofis ağını 100'e çıkaracak!

KONUT sektörü için 2015 yılını hareketli geçeceğini söyleyen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Türkiye'de markalı konut projelerinin sayısının gün geçtikçe arttığını hatırlattı..

ERA Türkiye hızlı ve başarılı büyümesini sürdürüyor!

ERA Türkiye, franchise büyümesini aralıksız sürdürüyor ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, "Felsefemizin temelinde franchise var. Ancak bizim farkımız sürekli destek ve eğitime verdiğimiz önem" dedi...

Era Türkiye, 2014'te 52, 2016’da 200 ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

Era Türkiye ve Era Akademi'yle ilgili sorularımızı yanıtlayan Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, şu anda 23 ofislerinin olduğunu, bu sayıyı 2014 yılında 52, 2016’da ise 200 ofis sayısına ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri yapıyor. Etkinlik, 13 Nisan’da Taksim’de gerçekleşecek...

RE/MAX Türkiye franchise giriş bedelinde Türk Lirası'na geçti!

Girişimcilere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekleyen RE/MAX Türkiye, franchise giriş bedelinde Türk Lirası’na geçti...

RE/MAX Türkiye’den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, 9 Mart’ta Taksim’de gerçekleşecek...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

RE/MAX Türkiye'den Akdeniz Bölgesi'ne özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, Antalya'da 2 Şubat'ta gerçekleşecek...

RE/MAX Türkiye’de 2019 hedefi 40 yeni franchise!

2019 yılı franchise sayısı hedeflerini 40 olarak belirlediklerini ifade eden RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, “Yüzde 30 civarında büyüme beklediğimiz 2019’da, en az bin gayrimenkul danışmanının daha ekibimize dahil olmasını planlıyoruz” diye açıklama yaptı. 

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Era Türkiye franchise Haberi

Era Türkiye franchise

1971'de kurulan ve 6 kıtada, 39 ülkede, 3 bini geçen ofis ve 40 binin üzerinde danışman ile hizmet sunan Era Real Estate Türkiye, 25 Kası tarihinde kapılarını açan 19. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı Bayim Olur musun’da kurumsallığı, globaldeki bilinirliği ve sağladığı fırsatlarla önemli bağlantılar kurdu. Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük franchise fuarı olan Bayim Olur musun’da A salonu, 177 numaralı stantta bulunan Era, fuarda önemli bağlantılar kurdu.

Sahil bölgelerinde artan ve Avrupa’da bilinirliği yüksek olan Era Real Estate, yabancı yatırımcının da tercih nedeni olması gerekçesiyle franchise’daki avantajını ortaya çıkarıyor. Fuarda yaptığı görüşmelerle beraber Era, 2022 yılında franchise sayısını 100’e yükseltmeyi planlıyor. Fuarda yaptığı görüşmeler sonucunda Türkiye'de franchise çalışmalarının yoğunlaşacağına dikkat çeken Alphan Manas, 2023'te 150 ofis ve 2000 danışmana...