29 / 03 / 2024

era türkiye bayileri

era türkiye bayileri

ERA Türkiye, franchise büyümesini aralıksız sürdürüyor ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, "Felsefemizin temelinde franchise var. Ancak bizim farkımız sürekli destek ve eğitime verdiğimiz önem" dedi...

ERA Türkiye, ERA Meksa ile bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markalarından ERA Türkiye, Feneryolu’nda hayata geçirdiği yeni ofisi ERA Meksa ile bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor. ERA Türkiye, sene sonuna kadar ofis sayısını arttırmayı planlıyor

ERA Türkiye’nin yeni ofisi Beyoğlu’nda!

2014 yılı hedefleri doğrultusunda hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye, bayi ağına bir yenisini daha ekledi. ERA Türkiye’nin yeni bayisi oaln ERA Pasha, Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.

ERA Türkiye bayi ağını genişletiyor!

ERA Türkiye'nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe'de hizmete açıldı Gayrimenkul danışmanlığı firması ERA Türkiye, Fenerbahçe'de hayata geçirdiği en yeni ofisi ERA Platin ile 2014 hedeflerini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

ERA Türkiye franchise ağına Sultangazi’deki yeni ofisi ERA Koç’u dahil etti!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin kısa zamanda hızla büyüyen franchise ağına, son olarak Sultangazi ERA Koç ofisi katıldı.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

14 ülkede gayrimenkulde 'Türkiye yılı' ilan edildi!

ERA’nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Avrupa’da ‘Türkiye yılı’ ilan ettiklerini açıkladı. 14 ülkede bulunan toplam 1100 ofiste, Türkiye’nin etkin tanıtımı yapılacak. 

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

era türkiye bayileri Haberi

era türkiye bayileri

Bayim olur musun Franchising Fuarı'na katılacak olan ERA Türkiye, franchise büyümesini aralıksız sürdürüyor ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, "Felsefemizin temelinde franchise var. Ancak bizim farkımız sürekli destek ve eğitime verdiğimiz önem" dedi. 


Nitelikli gayrimenkul pazarlama' felsefesiyle franchise ağını hız kesmeden büyüten ERA Türkiye, 18-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Bayim olur musun? Fuarı'nda yerini alacak. 


ERA Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, fuara son derece önem verdiklerini söyledi. Franchise sisteminde farklı ve yenilikçi bir anlayışı benimsediklerini söyleyen Ekşioğlu, "Gayrimenkul sektöründe var olmak isteyen girişimcilere kendi işlerini kurma fırsatı veriyoruz. Ancak biz ERA Türkiye olarak konuya sadece iş kurmak olarak bakmıyoruz" dedi. 

ERA Türkiye sürekli destek ve eğitimle fark yaratıyor Franchise sisteminde destek unsurunun kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Can Ekşioğlu şöyle...