27 / 04 / 2024

ERA Türkiye bayi ağını genişletiyor!

ERA Türkiye bayi ağını genişletiyor!

ERA Türkiye'nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe'de hizmete açıldı Gayrimenkul danışmanlığı firması ERA Türkiye, Fenerbahçe'de hayata geçirdiği en yeni ofisi ERA Platin ile 2014 hedeflerini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.




Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün güçlü markalarından ERA Türkiye, bayi ağına eklediği yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. 


ERA Türkiye'nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe'de hizmete açıldı Gayrimenkul danışmanlığı firması ERA Türkiye, Fenerbahçe'de hayata geçirdiği en yeni ofisi ERA Platin ile 2014 hedeflerini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Başarısını dünyanın dört bir yanında kanıtlamış, bir yapının içinde olmanın gururunu taşıdığını ifade eden Fenerbahçe ofisi ERA Platin Broker'ı Nazlı Biriciktan, "Kendi işimizin sahibi olma hayaliyle yola çıkarak gayrimenkul danışmanlığına yöneldik" dedi. 


Eğitim olanakları ERA Türkiye'nin sunduğu eğitim olanakları, saha desteği ve destek paketleri ile sektörde farklılaşan bir marka olduğunu gördüklerini söyleyen Biriciktan, "Markanın ofislerinin gelişimine yaptığı eğitim yatırımı başta olmak üzere farklı konularda düzenli olarak sunduğu uygulamalı eğitimlerle de başarımızın artarak devam edeceğine inanıyoruz. 


Aynca kentsel dönüşüm proje fırsatları ile kazancımızı arttırma imkanı da yakalıyoruz. ERA Türkiye sayesinde, başarılı ve kazançlı işlere imza atacağız. Bu ailenin en yeni üyesi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.  


Hedef 40 ofis

 ERA Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu da konu ile ilgili olarak, "2014 yılında ERA Türkiye için hızlı bir büyüme öngörüyoruz. Türkiye geneline yayılmayı hedeflediğimiz franchise ağımızla, yılsonuna kadar 40 ofisle hizmet vermeyi arzuluyoruz" açıklamasını yaptı. 


Posta


Geri Dön