27 / 04 / 2024

Erdoba Elegance Hotel Mardin'i yatırımlarıyla değiştirecek!

Erdoba Elegance Hotel Mardin'i yatırımlarıyla değiştirecek!

MARDİN'DE hizmete giren Erdoba Elegance Hotel'in Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Sümer yatırımın bölge için yeni değişimin başlangıcı olduğunu söylüyor



MARDİN'DE hizmete giren Erdoba Elegance Hotel'in Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Sümer yatırımın bölge için yeni değişimin başlangıcı olduğunu söylüyor.

Sümer, '2001 yılında Mardin'de butik otel açmıştık. Turizmin Mardin'de her geçen gün daha da arttığını, sektörde eksiklik olduğunu fark edip yatak sayısını arttırmaya karar verdik' dedi. Bu yatırımın başkalarını da cesaretlendireceğini ve turizm yatırımlarını hızlandıracağını kaydeden Sümer, 'Turizm sektöründe olan herkesi Mardin'e çağırıyoruz. Geleceğin turizm ışığı ve potansiyel yeri. Daha çok yatak kapasitesine ihtiyacımız var. Bugün Erdoba Elegance'ı açmamızla birlikte Mardin'de yatak kapasitesi 1500'e ulaştı. Fakat Ürgüp, Kapadokya gibi yerlerde bu   kapasite 12 bin. Sümer Holding olarak yeni yatırımlar planlıyoruz. Erdoba marka haline gelecek' dedi. Sümer 'En büyük sıkıntı yetişmiş ve kalifiye eleman. Ancak bir turizm otelcilik okulunu da açılmasıyla bu sorunun da ortadan kalkacağına inanıyoruz' şeklinde konuştu.
Akşam


Geri Dön