25 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar Gaziantep'te temel atma törenine katılacak!

Erdoğan Bayraktar Gaziantep'te temel atma törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Mavikent 2340 konutlarının 3. etabının temel atması, asfalt plenti ve ekolojik taş kırma tesisinin açılışı için Gaziantep'e geliyor.




13 Ağustos Salı günü 5. kez Gaziantep'e gelecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, gün boyu Şahinbey Belediyesi tarafından hizmete sunulan çalışmaları gezerek, saat Î5:00'da 3. etap Mavikent konutları temel atma ile asfalt plenti ve ekolojik taş kırma tesisinin açılışını yapacak. 


Konuyla ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "3 etap Mavikent konutlarımızın temel atma töreni ile asfalt plenti ve ekolojik taş kırma tesisimizin açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla 13 Ağustos 2013 salı günü saat 15:00'da yapacağız. Beşinci kez şehrimize gelecek olan ve kentsel dönüşüm çalışmamızı başından buyana tabip eden Bakanımız, her platformda kentsel dönüşüm çalışmalarımızı Türkiye'ye örnek göstermektedir. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar yaptığımız alanda Çamlıca 1071 konutlarımızın da temelini Bakanımız Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla atmıştık. 13 Ağustos 2013 salı günü saat 10:00'da Şahinbey Belediyemizi ziyaret edecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar, daha sonra Özdemirbey Caddesi yol genişletme ile Nuripazarbaşı bölgesi kentsel dönüşüm alanı ve Çamlıca Konutlarını gezecek. 7 milyon metrekare alanı kapsayan ve içerisinde 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde Türkiye'nin en büyük Parkı'nın yapıldığı Yeşilvadi projesini gezecek, incelemelerde bulunacak olan Bakanımız, Türkiye'nin en büyük camisinin inşa edildiği Akkent Camini ile Şahinbey Köy Pazarı ve Şelale Parkı gezecek. Mavikent konutlarını ve Şahinbey sanayi sitesini gezisi ardından temel atma ve asfalt plenti ile ekolojik taş kırma tesisimizin açılışı yapılacaktır. Bakanımızın katılımıyla yapılacak olan programımıza tüm halkımızı davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 


Adana İlk Haber


Geri Dön