29 / 03 / 2024

Erdoğan Bayraktar Samsun'da temel atma törenine katıldı!

Erdoğan Bayraktar Samsun'da temel atma törenine katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs ilçesinde 19 Mayıs Kanalizasyon ve Derin Deniz Deşarjı Tesisi temel atma törenine katıldı....




Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs ilçesinde 19 Mayıs Kanalizasyon ve Derin Deniz Deşarjı Tesisi temel atma törenine katıldı.


Bayraktar, törende yaptığı konuşmada, 11 yıldır iktidarda olduklarını belirterek, "İktidarda olan yıpranır ama millet ferasetli millet, ileri görüşlü millet. Cenab-ı Allah bizim milletimizin ferasetini artırıyor" dedi.


"Millet diyor ki bu iktidarın yanlışları var ama bundan iyisi yok ki. Bu adamların yüzünde nur var. Gece ve gündüz çalışıyorlar. Başbakan 24 saat koşturuyor. Bakanların canına okuyor. Gece gündüz arıyor. Gece 1'de, 2'de arıyor. Durumları ve yatırımları soruyor, takip ediyor" ifadelerini kullanan Bayraktar, iktidara geldiklerinde devletin aldığı tüm vergilerin ancak yüzde 18'ini yatırıma harcayabildiklerini, şimdi ise yüzde 80'ini yatırıma yönlendirdiklerini vurguladı.


"Terörle bizim bir senedir sıkıntımız yok" diyen Bayraktar, "Bir evladımızın Türk bayrağına sarılı tabutunun gelmemesi dünyaya bedeldir. Ülkeyi kalkındırıp geliştireceğiz. Muhalefet de bize eleştiri yapsın, proje getirsin, millete daha iyi hizmet yapacağı intibaını versin de oy alsın. Çamur atarak oy alamaz. Bu millet çamur atanlara oy vermez. Gerçekten 'daha iyi hizmet yapacağım' diyebiliyor mu? Söyledikleri şey hep popülist politikalar. Türkiye'de istikrar var. Dünya Türkiye'yi takip ediyor" diye konuştu.


Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç ise 19 Mayıs ilçesinin Türkiye'de pilot yetiştirebilecek havaalanına sahip nadir ilçelerden biri olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:


"19 Mayıs Gençlik Merkezi faaliyette, Dereköy Gençlik Kampı bütün Türkiye'den gelen gençlerimizi ağırlıyor. Önümüzdeki haziran ayından itibaren 80 vilayetin gençleri Nebiyan Dağı'nda sizlerin misafiri olacak. Aldığımız kararlar, bulduğumuz kaynaklar 61. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin, yani Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti hükümetinin eseridir. Kendisine teşekkür ediyorum."


Konuşmaların ardından Bayraktar ve Kılıç, butona basarak tesisin temelini attılar.


AA


Geri Dön