26 / 04 / 2024

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Borçlar silindi!

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Borçlar silindi!

Erdoğan " Vatandaşlarımızın ve şirketlerimizin vergi ve prim yükümlülükleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımıza olan borçlarının cezalarını kaldırıyoruz" dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde toplanan Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 saati aşan toplantıdan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"SADECE BU AY 3 BİN 500 HANEYE 740 MİLYON LİRA ELEKTRİK TÜKETİM DESTEK ÖDEMESİNDE BULUNDUK"

Erdoğan dan müjde üstüne müjde! Borçlar silindi!

En büyük sıkıntımız olan enflasyonu yüzde 64'e düşürdük. İnşallah yüzde 50, yüzde 40'lara indiğini de göreceğiz. 2023'ten ümitli olmak için sebebimiz çoktur. Geçtiğimiz yıl yaşanan olumsuzlukların bertaraf edilmesi için her kesime destek paketi sunduk. Sadece bu ay 3 bin 500 haneye 740 milyon lira elektrik tüketim destek ödemesi yaptık. Ücretli çalışanlarımıza, işverenlerin yapacağı gıda yardımlarını vergiden muaf tuttuk. Asgari ücreti 8 bin 507 liraya, en düşük emekli aylığı 5 bin 500 liraya çıkardık. Temel ihtiyaç ürünleri başta olmak üzere pek çok üründe KDV indirimine gittik.

"YENİ MÜJDELERİMİZİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön