26 / 04 / 2024

Erenler marka şehir oluyor!

Erenler marka şehir oluyor!

AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Marka Şehir Erenler" yolunda gerçekleşen ve yapımı devam eden projelerini anlattı.



Erenler Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan Erenler İlçe Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç yaşanan yoğun aday adaylığı başvuruları ve yürütme kurulu toplantılarından dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise önemli bir görüşmesi olduğundan dolayı katılamazken; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayları, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Demirkapı, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 


"Hep birlikte çalışacağız" Erenler Belediye Başkanı Cavit öztürk; "Biliyorsunuz belediye seçimlerindeki en önemli sloganımız "50. 

Yılda 50 proje" idi. 2014 yılı Erenlerin belediye oluşunun 50. Yılıydı. Biz de iddialı bir söylemle yola çıkarak bu projemizi ilan ettik. Erenkart projesi ile Erenler ilçesindeki ihtiyaç sahipleri kendilerine verdiğimiz bu kartlara aylık belirli yüklenen miktarlarla belirli noktalardan alışverişini yapabilecek. 


İlk etapta 25 kişiye dağıttık. Çalışmalarımız devam ediyor. Online Görüntü Hizmetleri ile 7/24 şehir kameralarını izleyebilirsiniz. VVeb TV ile istediğimiz her yerden tüm Dünya'ya canlı yayın yapıyoruz. Çözüm Merkezi, ArGe Proje Destek Birimlerimizi kurduk. 

Mevcut arklara su verilme projesini hayata geçirdik. Kaykay pistimiz, Hoş geldin Bebek Projemiz, İşkur hizmet noktamız, sağlık tarama hizmetlerimiz, Hizmet içi personel eğitimlerimiz, fikir at iz kalsın projemiz, Engelli Park, Ertem (erenler temizlik merkezi), amfi tiyatro, çocuklarımızı tarihle buluşturma projelerimiz olmak üzere 16 tanesini tamamlamış bulunmaktayız. 

Devam eden projelerimizden bahsedecek olursak Erenler İmam Hatip Lisesi, Erakom (Erenler Aile Koruma Merkezi), E-Belediyecilik, Sokakta İnternet Projesi, ilim Kültür Akademisi, Değirmendere Yayla Şenlikleri, Sosyal Alanlar ve Erenler Trafik Eğitim Parkı projelerimiz üzerinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi. 


Kentsel Dönüşüm Erenler Belediyesinin Türkiye'ye örnek olacak devasa Kentsel Dönüşüm Projesine de değinen Başkan Öztürk, "Yaklaşık 666 dönüm alanda başlattığımız 9 etaptan oluşan Kentsel Dönüşüm Projemiz hem alan büyüklüğü ile hem de içeriği ile Türkiye'de bir ilk olacaktır. İçerisinde 4000 konut, 1500 ticaret alanı, kongre merkezi, külliye, şehrin simgesi haline gelecek olan 10 katlı bir otel, sosyal donatı alanları, yaşam merkezleri ile birlikte 4 yıl gibi bir sürede tamamen bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. 


Akşam Haberleri


Geri Dön