16 / 04 / 2024

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Yavuz Selim Caddesi’nde imar değişikliği teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.



Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı Meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kılıç, Kurban Bayramı öncesinde ilçede hummalı bir temizlik çalışmasına devam edildiğini söyleyerek “Bayram süresince temizlik işleri ve zabıta ekiplerimiz sahada olacak. Temizlik işleri ekiplerimiz temizlik çalışmalarını yürütürken zabıta ekiplerimizde kurban kesim şartlarını yerine getirmeyenlere karşı tedbirlerini alacak, gerektiği takdirde cezai işlem uygulayacak. Amacımız halkımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmesi” diye konuştu. 

İMAR DEĞİŞİKLİĞİ

Konuşmalar sonrasında gündem maddeleriyle ilgili alınan karar ile Bağlar ve Yeşiltepe Mahallelerinde Yavuz Selim Caddesi ile 1050 ve 1063 sokaklarının kesiştiği noktadan başlayıp Atatürk Bulvarına kadar olan alan ile Atatürk Bulvarının, Yavuz Selim Caddesinden itibaren Uluyol Caddesi ile kesiştiği kısma kadar olan alan ve ayrıca Murat Soğancıoğlu Caddesinin Yavuz Selim Caddesi tarafından başlayıp, 1234 sokağa kadar olan alanda bölgenin gelişimini arttırmak için sunulan İmar Planı Değişikliği teklifi oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi.

HAREKET KATACAK

Madde hakkında açıklamalar yapan Kılıç, “Amacımız yapılacak imar değişikliği ile bölgenin gelişimini arttırarak ivme kazandırmak. Alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 


Geri Dön