23 / 04 / 2024

Erez İnşaat ve Gökçenay İnşaat, Van'ın vergi rekortmenleri!

Erez İnşaat ve Gökçenay İnşaat, Van'ın vergi rekortmenleri!

Erez İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Asur Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi ve Gökçenay İnşaat, Van'da Kurumlar vergisinde ilk üç sırayı paylaşan firmalar oldu. Van Vali Vekili Güzel, "Rekortmenlerimiz, ilimizin refahının artmasına katkı sağlıy



Van Vali Vekili Mehmet Güzel, "Rekortmenlerimiz, Vanda işsizliğin azalmasına katkı sağlayarak toplumsal hayatın yürümesine, ülkemizin ve ilimizin refahının artmasına büyük katkı sağlıyor" dedi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) tarafından 2010 yılı vergi rekortmenleri ödül töreni yapıldı. Törende konuşan Vali Vekili Mehmet Güzel, ABDnin bağımsızlık savaşını, İngiliz parlamentosunda temsil edilememesi karşısında vergi vermeyi reddederek başlattığını anımsatarak, vergi rekortmenlerinin sadece devlete ödedikleri vergilerle toplumsal hayata katkı sağlamadığını, aynı zamanda insanların istihdamına da katkı sunduklarını söyledi.

Güzel, başta vergi rekortmenleri olmak üzere tüm iş adamlarına bol kazanç dileğinde bulunarak, "Rekortmenlerimiz, Vanda işsizliğin azalmasına katkı sağlayarak toplumsal hayatın yürümesine, ülkemizin ve ilimizin refahının artmasına büyük katkı sağlıyor" diye konuştu.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu da dünyadaki bütün savaşların ekonomik nedenlere bağlı olduğunu bildirerek, vergi rekortmenlerinin kentin kalkınmasında önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğini ifade etti. Nadiroğlu, ülkenin kalkınmasının, yalnızca birkaç il ile değil tüm illerin kalkınmasıyla mümkün olabileceğini vurgulayarak, "Geri kalmış bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için ortak hareket etmeli, el birliğiyle bir güç yaratmalıyız. Ekonominin olmadığı yerde sefalet, eğitimin olmadığı yerde cehalet vardır" dedi.

Konuşmaların ardından gelirler vergisinde ilk üç sırada yer alan iş adamları Yasin Fevzi Şengül, Kurtuluş Akay ve Rıza Oktaya, Kurumlar vergisinde de ilk üç sırayı paylaşan Erez İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Asur Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi ve Gökçenay İnşaat Ticaret Limited Şirketi temsilcilerine plaketleri verildi. Törene TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Akyıl, vali yardımcıları, kaymakamlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

AA


Geri Dön