19 / 04 / 2024

Ergün Turan: Daha iyi hizmet verecek TOKİ için çabalıyoruz!

Ergün Turan: Daha iyi hizmet verecek TOKİ için çabalıyoruz!

TOKİ Başkanı Turan, ekibi ile bayramlaşmada önemli mesajlar verdi. Turan; "Yeni bir disiplinle milletimize daha iyi hizmet verecek bir TOKİ için çaba sarf ediyoruz" dedi.



TOKİ Başkanı Turan, ekibi ile bayramlaşmada önemli mesajlar verdi;


Yeni bir disiplinle milletimize daha iyi hizmet verecek bir  TOKİ  için çaba sarf ediyoruz

 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, 17 Temmuz Cuma gününe rastlayan Ramazan Bayramı münasebetiyle, mesai bitiminde ekibi ile bayramlaştı. Personelinin bayramını kutlayan TOKİ Başkanı Turan, yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

 

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, şöyle konuştu;

 

Değerli mesai arkadaşlarım,

 

Güzel bir bayramın arifesindeyiz…

 

Bayramların bizim toplumumuzda güçlü ve derin anlamları vardır… Güzelliklerin paylaşıldığı, sofralarımızın şenlendiği, birliğimizin pekiştiği zamanlardır…

 

Kıymetli arkadaşlar,

 

İdare olarak, hepimizin yoğun ve özverili çalışmaları ile büyük projelere, güçlü yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz... Eksiklerimizi tamamlamak, yeni bir disiplinle milletimize daha iyi hizmet verecek bir TOKİ oluşturmak için çaba sarf ediyoruz.

 

Geldiğimiz günden bugüne yapmaya çalıştıklarımızı, hayata geçirdiklerimizi, değişimi tek tek sıralamayacağım. Sizler bunları bizzat yaşayan ve hayata geçirenler olarak yakından biliyorsunuz… Milletimizin bizim gibi kurumlardan beklentileri çok yüksek… TOKİ gibi sosyal devlet anlayışını yansıtan, vatandaşlarla direk temas kuran kurumlarda hizmet vermenin, bu çabayı kesintisiz devam ettirmeye çalışmanın manevi bir değeri de var. Bir mesai arkadaşınız olarak, şantiyelerimizin olduğu hemen tüm şehirleri adım adım dolaşırken, açılışlarda ürettiklerimizi teslim etmenin gururunu yaşarken, insanlarımızın coşkusuna, mutluluğuna sizin adınıza da ortak oluyorum… Her proje tesliminde insanlarımızın dualarına, sevinç gözyaşlarına şahitlik ediyorum…

 

Arkadaşlar, bunların hepimizin hayatına bereket kattığına ve ayrı bir mutluluk oluşturduğuna gönülden inanıyorum. Biliyorum ki insanlarımızın bu güzel temennileri, hayır duaları, daha iyisini, daha güzelini yapmak için yolumuzu açacaktır.

 

Şimdi bu yoğunluğa kısa bir ara vereceğiz ve Ramazan Bayramı tatilinde sevdiklerimize vakit ayıracağız. 

 

Yolculuğa çıkacak olanlara kazasız, belasız hayırlı yolculuklar dilerim. Sağlıkla, sıhhatle, huzur içinde, iyi bir bayram geçirmenizi temenni eder, ailelerinize de selamlarımı ve saygılarımı sunarım. 


TOKİ


Geri Dön