18 / 04 / 2024

Erguvan - Demirbaş ortaklığının 3.projesi Mart’ta satışta!

Erguvan - Demirbaş ortaklığının 3.projesi Mart’ta satışta!

Firma: Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı

Proje: Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi

Kurtköy’de W Bahçe ve W Roof projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı ortaklığı bölgede 3.proje için kolları sıvadı. Kurtköy’de Bakü Caddesi’nde konumlanan yaklaşık 100 konutluk proje Mart gibi satışa çıkacak…




Erguvan - Demirbaş ortaklığının 3.projesi Mart’ta satışta!


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı Kurtköy’de W Roof’tan sonra yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. Kurtköy’de W Roof projesinin yan caddesi olan Bakü Caddesi’nde inşa edilecek olan Erguvan-Demirbaş Kurtköy projesinin şu an geliştirme çalışmaları devam ediyor. 


30 milyon TL’lik yatırım

7 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselecek olan projede yaklaşık 100 konut yer alacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Erguvan-Demirbaş Kurtköy projesinde satışların ise Mart gibi başlaması planlanıyor. Toplam yatırım maliyeti 30 milyon TL olan projenin adı ise henüz belirlenmedi. 


Kurtköy’e 7 yeni proje

Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı ortaklığı Kurtköy’de 7 projede toplam 400 bin metrekarelik inşat yapmayı planlıyor. W Bahçe’nin satışlarını tamamlayan firma şu anda W Roof projesinin satışlarına devam ediyor. 


Tel : 444 5 374

Web: http://erguvaninsaat.com/



projeye sor



Geri Dön