25 / 04 / 2024

Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy satılık!

Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy satılık!

Firma: Erguvan İnşaat

Proje: Q Bahçe Kurtköy

Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy satılık daire fiyatları 193 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Q Bahçe Kurtköy Evleri ödemeleri yüzde 15 peşinat sonrasında yüzde 10 kısım tapu tesliminde ödeniyor...




Q Bahçe konut projesi İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy'de inşa ediliyor.  Q Bahçe Kurtköy  projesi  Erguvan İnşaat  tarafından yükseliyor. Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy satılık daire fiyatları 193 bin liradan başlıyor.


Q Bahçe Kurtköy Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra yüzde 10 kısım tapu teslimlerinden sonra veriliyor. Kalan konut bakiye tutarı banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.


Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villa tipi konut seçenekleri sunuluyor. Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy satış ofisi ile 444 5 374 numaralı teefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Q Bahçe Kurtköy Evleri projesinde 1+1 dairelerin alanları 65 metrekare ve 72 metrekare, 2+1 dairelerin alanları 94 metrekare ve 114 metrekare, 3+1 dairelerin alanları 147 metrekare ve 170 metrekare olarak belirlendi.


Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy satılık daire fiyatları 1+1 dairelerin satışlarında 193 bin lira ile 213 bin lira arasında, 2+1 dairelerin satışlarında 282 bin lira ile 291 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Q Bahçe Kurtköy projesi 3 blok olarak yükseliyor.


Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy projesi içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, kapalı otopark, barbekü alanı, soyunma odaları, açık yüzme havuzu, spor alanları, fitness merkezi, sauna, kafeterya gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy nerede?

Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy adres : Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Bahar Sokak No:14 Kurtköy/Pendik/İstanbul


Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy iletişim

Telefon: 444  5 374 

Web Adresi: http://www.qbahce.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön