26 / 04 / 2024

Erguvan Premium Residence ödeme planı!

Erguvan Premium Residence ödeme planı!

Firma: Erguvan İnşaat

Proje: Erguvan Premium Residence

İstanbul Pendik Kurtköy'de Erguvan İnşaat tarafından yapılan Erguvan Premium Residence 13 bin metrekare arsa alanına sahip. Erguvan Premium Residence ödeme planı ise şöyle...



İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de  Erguvan İnşaat  tarafından yapılan Erguvan Premium Residence projesi, 284 daireden meydana geliyor.

Bu yıl sonunda teslim edilecek olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Fiyatlar ise 45 metrekare 1 oda 1 salon dairelerde 295 bin liradan, 75-80 metrekare 2 oda 1 salonlarda ise 450 bin liradan başlıyor. 

Erguvan Premium Residence ödeme planı!

Erguvan İnşaat'ın 13 bin metrekarelik bir alana inşa ettiği Erguvan Premium Residence projesinde, yüzde 35 peşinatla yıl sonuna kadar vadeli veya yüzde 20 peşinatla banka kredili ödeme seçenekleri sunuluyor.

Lokasyon olarak Pendik Kurtköy girişinde,  Ankara  Caddesi üzerinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yürüme mesafesinde bulunan Erguvan Premium Residence, daire sahiplerine aynı zamanda pilates salonu, toplantı salonları, masaj ve spa alanları, çok amaçlı oyun odaları, güneşlenme alanları, yüzme havuzu, Türk hamamı, akustik odalar ve fitness salonu gibi alternatif vakit geçirme alanları da sağlıyor. 

Adres:  Ankara  Caddesi No:488 Kurtköy-Pendik/İstanbul


Tel: 444 5 374 
Web:  http://erguvaninsaat.com/
Sedef Oral / Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön