29 / 03 / 2024

Erksan Yapı'dan Ankara'ya 296 konutluk proje!

Erksan Yapı'dan Ankara'ya 296 konutluk proje!

Erksan Yapı Yatırım; 65 dönümlük bir arazi üzerine göl manzaralı lüks konutlar inşa ediyor. Yeni trend müstakil hayatlara ayak uyduran tüm şehirliler bu projede yer almak isteyecek



Ankara Çankayanın devamı İncek bölgesinde yeni bir hayat başlıyor.   Yeşili doyasıya yaşayan, sıcacık bir bahar her daim yanınızda

İlk etapta 38 villa ve 96 daire ile inşa edilecek olan konutlar, ikinci etapta 42 villa 120 daire olarak seçkin ailelerin beğenisine sunulacak. Her biri 3 dönümlük arazi üzerine kurulacak lüks mimaride özlemini duyduğunuz doğayla iç içe hayatı, özel bir yaşam alanı ile yeniden yaşayacaksınız. Her oda da kendine has ebeveyn banyo ile fark yaratan, ferah kullanım alanları, akıllı ev özellikleri ve fonksiyonel yapısı ile kış bahçelerinde de ayrı bir keyif yaşayacaksınız.

Nitelikli ve özel projelerle adından söz ettiren Erkanlı Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı bir ilkte daha imza atıyor. Villa ve konut projelerinde dikey değil, yatay projeler ile yayılmış bir yapı ile karşımıza çıkıyor. 

İstanbul da nitelikli ve özel konumlu arsalarda yer alacak projelerde ise seçkin ailelere tam anlamıyla istedikleri konfor ve müstakil yaşamı sunacak.

Temelleri inşaat sektörü ile atılan Erkanlı Şirketler Grubu sonraki yıllarda girdiği yeni iş alanlarına yatırım yaparak büyümesini hızlı bir şekilde devam ediyor. Faaliyet alanları ve yatırımlarının yanı sıra Çevre ve Madencilik sektöründe de Türkiyenin öncü kuruluşları arasında hizmetlerini sürdürüyor. Yapı ve yatırım kuruluşunun inşaat alanında edindiği tecrübeyi, yatırım kapasitesi ile birleştirerek arsa temini, arsaya uygun proje geliştirmesi, finansmanının sağlanması ve yapımına odaklanması gibi önemli girişimleri var.


Geri Dön