24 / 04 / 2024

Eroğlu Yapı Seyrantepe için Broadway Malyan'la anlaştı!

Eroğlu Yapı Seyrantepe için Broadway Malyan'la anlaştı!

Eroğlu Yapının merakla beklenen Seyrantepe Projesinde ilk adım atıldı. Projenin mimarlığını uluslararası mimarlık ofisi Broadway Malyan isimli firmanın üstlenmesine karar verildi. Eroğlu Yapı merakla beklenen Seyrantepe Projesinde ilk adımı attı



2010 yılında TOKİye ait, Seyrantepe'de yeralan, 46 bin metrekarelik araziyi 265 bin TL karşılığında satın alan Eroğlu Yapı burada yapmayı planladığı karma proje için uluslararası mimarlık ofisi Broadway Malyan ile anlaştı.

Otel, rezidans, AVM, ofis ve eğlence merkezi olarak kurgulanan Seyrantepe projesinde mimari konsept geliştirme çalışmaları uluslararası mimarlık ofisi Broadway Malyan ile birlikte sürdürülürken, projenin lansmanının 2011 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi hedefleniyor.

1958 yılında kurulmuş olan Broadway Malyan bugün İngiltere, Avrupa, Orta Doğu ve Asyada bulunan 13 ofiste hizmet vermeye devam ediyor. Tek çatı altında şehir tasarımından iç mimariye kadar farklı alanlarda hizmet veren Broadway Malyan aldığı çeşitli ödüllerle uluslararası arenada faaliyetlerini sürdürüyor.

Eroğlu Yapı Hakkında

Eroğlu Yapı; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul projeleri konularında faaliyet göstermektedir. Kurulduğu 1997 yılından 2005 yılına kadar 100 bin metrekarenin üzerinde fabrika ve ofis inşaatı gerçekleştiren Eroğlu Yapı, 2006 yılında dünya ve Türkiyedeki gayrimenkul değişim hareketini yakalamak, toplumun yaşam kalitesine değer katacak projeler yaratmak fikriyle yeniden yapılandırılmıştır.

2006dan bugüne kadar geçen süre içerisinde Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kağıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Tekirdağ, Antalya ve Bursada projeler geliştiren Eroğlu Yapının önümüzdeki 3 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarındaki projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareyi aşmaktadır.

2010 yılında teslim edilen ve sitede hayatın başladığı Oksizen Konakları projesine imza atan Eroğlu Yapı, başladığı projeleri 3 yıl içerisinde tamamlayarak yaklaşık 2,5 milyar dolarlık yatırımı hayata geçirmeyi hedeflemektedir. 12 yılı aşan deneyim, sektöründe sözü dinlenen değerli uzman ve çalışanlarıyla sektörün klişelerini değiştirecek ve yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır.


Geri Dön