23 / 04 / 2024

Erşat Hürmüzlü kimdir?

Erşat Hürmüzlü kimdir?

Erşat Hürmüzlü, STFA İnşaat Grubu Yönetim Kurulu üyesi oldu. Peki, Erşat Hürmüzlü kimdir? Erşat Hürmüzlü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erşat Hürmüzlü'nün biyografisi..



Erşat Hürmüzlü kimdir?

STFA bünyesinde, uzun yıllar çok önemli görevler yürüten ve "Türk - Arap Diyalogu Platformu"nun Genel Sekreterliğini yapan Erşat Hürmüzlü STFA İnşaat Grubu Yönetim Kurulu üyesi oldu. Peki, Erşat Hürmüzlü kimdir?


Erşat Hürmüzlü..

1982 - 2000 arasında STFA bünyesinde Ortadoğu Temsilcisi, Rio - STFA ve Temel Saudia şirketlerinin genel müdürlüğü görevlerini yerine getirmiştir. 


2000 yılı sonrası kendi şirketini kurduğu gibi bazı Arap ve uluslararası şirketlerin ortaklığını ve idareciliğini de yapmıştır. 2008 yılında Cumhurbaşkanlığı Ortadoğu Başdanışmanlığı'na atanmıştır. 


Bu dönemde Cumhurbaşkanı'nın özel temsilciliğini yapmış, 15 Arap ülkesi ve bazı Avrupa ülkelerinin fikir kuruluşu ve dışişleri diplomasi enstitülerinde konferans vermiştir. 


Bakanlar Kurulu kararıyla Uluslararası bir kurum olarak kurulan "Türk - Arap Diyalogu Platformu"nun Genel Sekreterliğine seçilmiştir. 


Türkçe, Arapça ve İngilizce olarak 6 eseri ve 4 tercüme eseri bulunmaktadır. 


STFA İnşaat 3 önemli ismi bünyesine kattı!




Geri Dön