26 / 04 / 2024

Eryaman Concept Ankara!

Eryaman Concept Ankara!

Firma: Ünsal Group

Proje: Eryaman Concept

Yüzde 25 peşinat verilerek daire alınabilen Eryaman Consept Ankara Evlerinde teslimler 2014 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Consept Eryaman Evlerinde konutlar 95 bin TL'den başlayarak yükseliyor...



1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı Consept Eryaman projesi  Ünsal Group  imzası ile yükseliyor. Ankara'nın Eryaman bölgesinde konumlandırılan Consept Eryaman Evleri 2 blok halinde yükseliyor.


Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Eryaman Consept  Ankara  Evlerinde konut dışında ayrıca 100 adet dükkan inşa ediliyor. 2014 yılında teslimleri gerçekleşecek olan  Eryaman Concept  Ankara projesinde satışlar devam ediyor.


Toplamda 150 adet daireden meydana gelen Eryaman Concept Ankara Konutlarının içerisinde oyun alanları, yüzme havuzu, teras, açık-kapalı otopark, fitness center ve spor alanları gibi sosyal alanlarda yer alıyor.


Consept Eryaman satış ofisi ile 0312 247 1 247 no'lu telefondan iletişime geçebilir ve proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ünsal Group Eryaman Concept satılık daire fiyatları minimum 95 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


Eryaman Concept Ankara satılık daire fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 95 bin TL'den

2 oda 1 salon daireler ise 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Consept Eryaman ulaşım bilgilerinin ayrıntıları şöyle:


Ünsal Group Eryaman Concept nerede?

Eryaman Concept adres: Yavuz Selim Mahallesi 11.Cadde 7/A-B 3.Etap Eryaman-Ankara


Ünsal Group Eryaman Concept Konutları iletişim

Telefon: 0312 247 1 247

Web adresi: www.concepteryaman.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön