19 / 03 / 2024

Erzurum Alacabük Konuk Evi açıldı!

Erzurum Alacabük Konuk Evi açıldı!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'da bayram ziyaretlerinin ardından İspir ilçesine bağlı Alacabük Köyü Konuk Evinin açılışını yaptı




Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'da bayram ziyaretlerinin ardından İspir ilçesine bağlı Alacabük Köyü Konuk Evinin açılışını yaptı.

Köy meydanında vatandaşlarla bayramlaşan Akdağ, burada yaptığı konuşmada, bayramların sevinç günü olduğunu, ancak bu bayrama hüzünle girildiğini söyledi.


Köy konağının yapımından açılışında kadar Başbakan Müşaviri Muharrem Çığlık ve eşi MKYK üyesi Fazilet Dağlık Çığlık''ın emekleri olduğunu dile getiren Akdağ, katkılarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Akdağ, konakların kültür yuvası olması gerektiğini anlatarak,"Bugün buraya gönüllerimizi birleştirmeye geldik. Aslında biliyoruz ki sizin gönlünüz AK Parti'mizin kurulduğundan bu zamana kadar bizimle oldu." ifadesini kullandı.

Erzurum ve İspir'in kendilerini hep desteklediğini belirten Akdağ, sadece oyla değil dualarla da destek gördüklerini dile getirdi.

- "Ne yapmışsak bu eserlerin sahibi sizsiniz"

Sağlık alanında memleketin her yerine çok büyük işler yaparak hizmet götürdüklerini aktaran Akdağ, şunları söyledi:

"Allah'a şükürler olsun sağlıkta çok büyük işler yaptık. Memlekete hizmette çok büyük işler başardık. Ne yapmışsak bu eserlerin sahibi sizsiniz. Allah sizlerden razı olsun. Ne badireler atlattık. Bütün badireleri atlatırken sizin desteğiniz, Türkiye'deki büyüklerimizin desteği ve ak sakallı dedelerimizin, ninelerimizin duaları olmasaydı buralara gelemezdik. Yaptığımız neydi biliyor musunuz? Yaptığımız... Yanımızda bolca göz bebeğimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlik zamanından kalma fotoğrafları vardı. O fotoğraflarının altında 'Bu sevda burada bitmez' yazıyordu. Allah'a bir kere daha hamd ediyorum ki o sevda ne orada bitti, ne o gün bitti, ne de bu gün bitti. Allah'ın izniyle de yarın da bitmeyecek inşallah.

Nedir sevdamız? Bu topraklar üzerinde hakkı yenmiş, hukuku çiğnenmiş, inançlarına hucum edilmiş, köyüne yol yapılmamış, doktor, öğretmen gönderilememiş anadolu insanın hakkı neyse onu kendisine teslim etmekti. Hiç kimse zannetmesin AK Parti iktidarı Hakkari'ye, Şırnak'a hastane yaptı, doktor gönderdi, 81 ile üniversite yaptı diye bunu millete lütfetmiştir. Haşa, biz bu milletin hizmetkarı olmuşsak bize ne mutlu. Daha çok çalışacağız bir tek husus önemli olan beraber olacağız. Yedi düvel bir araya gelse Allah'ın izniyle bizi yolumuzdan döndüremeyecekler."

Akdağ, açılışını yaptığı konağı gezdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Açılışa Bakan Akdağ'ın annesi Zekiye ve eşi Fatma Şeyma Akdağ, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz, Başbakan Müşaviri Muharrem Çığlık, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, AK Parti MKYK üyesi Fazilet Dağcı Çığlık, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt il ve ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.



AA


Geri Dön