20 / 04 / 2024

Erzurum AVM'de Basketbol çoşkusu yaşanıyor!

Erzurum AVM'de Basketbol çoşkusu yaşanıyor!

Erzurum AVM'de Dünya Basketbol Şampiyonası maçları dev ekranlarda yayınlanıyor



28 Ağustos ve 12 Eylül 2010 tarihleri arasında gerçekleşen Dünya Basketbol Şampiyonası maçlarını Erzurum Alışveriş Merkezi food-court alanındaki dev ekranlardan izleyip bu coşkuya siz de katılabilirsiniz

Erzurum Alışveriş Merkezi, son günlerde Dünya Basketbol Şampiyonası maçlarını izlemek isteyenlerin akınına uğruyor. Merkezin 750 kişilik food-court´unda kurulan 3 adet dev ekran basketbol severlere coşkulu anlar yaşatıyor.

Erzurum Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Hakan Altın, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası´nın Türkiye´de gerçekleşmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Erzurum Alışveriş Merkezi olarak millilerimizi destekliyoruz. Şampiyonanın sıkı takipçisi olmak dışında, maç izleme aktiviteleri ile etkinliğe destek veriyoruz. Bu şampiyona, Türk sporu adına olduğu kadar ülkemiz ekonomisi için de önemli getiriler sağlayacaktır. Şu anda tüm dünyanın gözü ülkemizde oynanan maçlarda. Şampiyona, Türkiye adına büyük bir sınavdır ve hep birlikte bu sınavı en güzel şekilde vereceğimize inanıyoruz" dedi.

Erzurum AVM

21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını ilk kez ziyaretçilerine açan Erzurum´un ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum Alışveriş Merkezi, bir yıldan kısa bir süre içerisinde 5 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts tarafından şehrin yerel mimarisi göz önünde tutularak tasarlanan Erzurum Alışveriş Merkezi, aynı zamanda Türkiye´nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM Sertifikası´na sahip ilk binası ve sertifikalı ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliklerini taşıyor. Erzurum AVM, açıldığı ilk günden bu yana her geçen gün gerek Erzurum halkı gerekse de çevre iller için alışveriş deneyimini keyfe dönüştürmeye devam ediyor.


Geri Dön