20 / 04 / 2024

Erzurum'da 2016 kentsel dönüşüm yılı ilan edildi!

Erzurum'da 2016 kentsel dönüşüm yılı ilan edildi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2016'yı kentsel dönüşüm ve yatırım yılı ilan ettiklerini söyledi. Sekmen, Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerini Büyükşehir Belediye Meclisi Salonu'nda kabul etti.



Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2016 yılını kentsel dönüşüm ve yatırım yılı ilan ettiklerini söyledi. Sekmen, İstanbul Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerini Büyükşehir Belediye Meclisi Salonu'nda kabul etti.


Dernek üyelerine belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Sekmen, büyükşehir belediyesi olarak ilk aşamada şehrin altyapısına ağırlık verdiklerini belirtti. 


Sekmen, altyapı yatırımlarını, kentsel düzenlemelerin izleyeceğini ifade ederek, şunları kaydetti: 

"Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 senesini kentsel dönüşüm, yatırım ve hamle yılı olarak ilan ettik. Buna uygun olarak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak vatandaşlarımızı konut sahibi yapmak için önemli projelerimizin temelini attık. Arzu ediyoruz ki, önümüzdeki 3 yılı da dolu dolu konut yaparak geçirelim. Vatandaşlarımızın evleri gece kondu durumunda, oturulacak gibi değil. Tabi buna uygun olarak sokaklar da caddeler de böyle. Buralarda büyük bir değişiklik yaparak, vatandaşlarımızı huzur içerisinde oturabilecekleri konut sahibi yapmayı hedefliyoruz." 


Radikal


Geri Dön