20 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul , proje ve yatırımlarıyla Perakende Günleri'nde!

Esas Gayrimenkul , proje ve yatırımlarıyla Perakende Günleri'nde!

Ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yeni projeleri ve yatırımlarıyla Perakende Günleri'nde. Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyetlerini gerçekleştiriyor.



Esas Gayrimenkul; var olan ve hayata geçirmekte  olduğu projeleriyle katılacağı Türkiye'nin en büyük iş dünyası organizasyonunda;  görüş paylaşımlarında  ve yeni iş birliği olanaklarına yönelik görüşmelerde bulunacak.


Türkiye'de toplam 300 milyon dolarlık bir yatırım yöneten Esas Gayrimenkul'un başlıca yurtiçi projeleri Kurtköy Aeropark, Maltepe Ofispark, Kavacık Esas Plaza, Bolu 14  Burda AVM, Kocaeli 41 Burda AVM ve Çanakkale 17 Burda AVM.


Esas Gayrimenkul Yönetici Ortağı Kazım Köseoğlu'nun verdiği bilgiye göre,  yurtdışında da yatırımlarına  aktif bir şekilde devam eden Esas Gayrimenkul'un İngiltere'de toplam 8 adet AVM ve 11 adet ofis binası;  New York Manhattan'da da  1 adet otel, 2 adet ofis binası projesi mevcut. Esas Gayrimenkul önümüzdeki  4 yıl içinde yurtiçi ve  yurtdışında toplamda 1.5 milyar dolarlık bir varlığı yönetmeyi; yurtiçinde de  yılda 100 milyon dolarlık  kira toplamayı hedefliyor. 


Posta


Geri Dön