24 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.



Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketleri arasında yer alan Esas Gayrimenkul; 1994'ten beri gerçekleştirilen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödüle layık görüldü.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, ödülle ilgili açıklama yapan Esas Gayrimenkul COO’su Nevzat Yavan pazarlama iletişimi alanında dünyanın en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödüle layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Esas Gayrimenkul e MarCom Awards Platin ödülü!

Shopla, kısa bir süre önce de Stevie Uluslararası İş Ödülleri 2022’de “Mobil Site & Uygulama” kategorisinin “Alışveriş” başlığında Altın Stevie ödülünü aldığını ve bu kategoride Türkiye’den ödül kazanan tek marka olduğunu söyleyen Esas Gayrimenkul COO’su Nevzat Yavan, aynı zamanda shopla ile Fast Company Dergisi’nin “En İnovatif Şirketler 2021” listesinde yer aldıklarını dile getirdi.

Esas Gayrimenkul COO’su Nevzat Yavan yaptığı açıklamada DX Burda platformunun en önemli dijital varlıklarından biri olan shopla; son 1 yıldır aldığı ödüllerle, gerçekten üzerinde ne kadar çok emek harcandığını ve gelecek vizyonumuzu yansıtan bir proje olduğunu ispatladığını söyledi.


Geri Dön