29 / 03 / 2024

Esas Gayrimenkul'un Bolu'daki AVM'si açıldı!

Esas Gayrimenkul'un Bolu'daki AVM'si açıldı!

BOLU'nun en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olarak inşa edilen Esas 14 Burda AVM 85 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiyor. Projenin Bolu'da yaklaşık bin kişilik istihdam yaratması bekleniyor.



BOLU'nun en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olarak inşa edilen Esas 14 Burda AVM 85 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiyor. Ticari gayrimenkul alanında yatırımlarına devam eden Esas Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen projenin Bolu'da yaklaşık bin kişilik istihdam yaratması bekleniyor. 


Projede toplamda 35 bin metrekare kiralanabilir alan ve 17 bin metrekarelik orta ölçekli, 5 bin metrekarelik büyük ölçekli mağazaları ile toplamda 120 adet mağaza, hipermarket, elektronik market ve yapı market alanları bulunuyor. 


Esas 14 Burda'mn resmi açılışında konuşan Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkam Erhan Kamışlı, AVM'nın çevreci ve enerji tüketimine duyarlı yapısı ile 'Leed Sertifikası'na da sahip olduğunu belirterek, "Bolu'yu dünya standartlarında, beklediği markalar ile tanıştırmaya, alıveriş alışkanlıklarım değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyoruz. Bolu, Türkiye sıralamasında kişi başı milli gelirin en yüksek il olması, 30 bin kişilik üniversite öğrencisinden oluşan genç nüfus potansiyeli, coğrafi konumu, dört mevsim sunduğu turizm imkanları, Abant ve Kartalkaya gibi Türkiye'nin önemli merkezlerini bünyesinde bulundurmasıyla da bizim için cazip bir yatırım noktası haline geliyor" dedi. 


Sözcü


Geri Dön