25 / 04 / 2024

Esat Özkazanç kimdir?

Esat Özkazanç kimdir?

2000 senesinde Özka İnşaat bünyesinde kurucu olarak katılmış olup, halen Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye olarak görevini sürdüren Esat Özkazanç kimdir? İşte Esat Özkazanç...



Esat Özkazanç kimdir?

Esat Özkazanç,  Ankara  doğumlu. İlk ve ortaokulu İzmit’te okuduktan sonra İstanbul’a taşınan Esat Özkazanç, liseyi Haydarpaşa Erkek Lisesi’nde okuduktan sonra bazı olaylar sebebiyle bıraktı. 


Ardından Lise eğitimimi Şişli Motor Meslek Lisesi’nde tamamladı. İngiltere’de dil okudu. Üniversite eğitimini ise İşletme Fakültesi’ni okudu. 


Suudi Arabistan’da çalıştıktan sonra Amerika’da mastır yaptı. Burada Aorter endüstride bir müddet çalıştı. Daha sonra TEKFEN’e geçti. 


2000 yılında Özka İnşaat A.Ş.’yi ayında kurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne işler yapmaya başladı. 


Esat Özkazanç, kendisi ile yapılan bir röportajda "Referanslarımız oldukça iş bünyemizi geliştirdik ve Karayolları, DSİ, Ulaştırma Bakanlığı gibi kamu kuruluşlarının ihale işlerini tamamladıktan sonra özel büyük şirketlere işler yapmaya başladık ve de bu yönde çalışmalarımız sürüyor." dedi. 


Özka İnşaat

Özka İnşaat, yapı projelerinde 30 yılı aşkın tecrübesi bulunan saygın proje yöneticileri, mühendisler ve profesyonel yöneticiler tarafından kurulmuştur. Kurucu ortaklar Türkiye, eski SSCB, Orta Doğu ve Almanya'da çeşitli projeler tamamlanmış ve tecrübelerini ÖZKA'ya taşımışlardır. 


Bunun neticesinde 10 seneden kısa bir sürede ÖZKA bölgedeki en nitelikli ve güvenilir şirketlerden biri olarak tanınmıştır.




Geri Dön