29 / 03 / 2024

Esat Demir kimdir?

Esat Demir kimdir?

Demirland İnşaat’ın sahibi olan Esat Demir kimdir? Demirland İnşaat ne zaman ve nasıl kuruldu? İşte Esat Demir ve Demirland İnşaat'a dair merak ettikleriniz bu haberde...



Esat Demir kimdir?

Esat Demir, Demirland İnşaat’ın sahibidir. İnşaat dışında turizm sektöründe de görev alan Esat Demir, Mardin’de Reyhani Kasrı’nı alıp restore ederek işletmektedir. 


1981 yılından itibaren İstanbul’da faaliyet gösteren Demirland İnşaat, 1956 yılında Anadolu’da Demir ailesi tarafından kurulmuştur.


Demirland İnşaat sahibi Esat Demir, Çengelköy Park Evleri hakkında şu yorumlarda bulundu:

Arazide 37 metrelik kot farklı var. Binalar denize bakıyor. Projeyi de buna göre tasarladık. Şimdiden yoğun talep alıyoruz. Satış ofisine gelip kapora vermek isteyenler var. Projede rezidans ve villalar var. İki tipe de talep geliyor. İhtiyaca göre tercih değişebiliyor. Hatta villa almaya gelip rezidansı görenler fikirlerini bile değiştirebiliyor. Gelen talep nedeniyle ön satış yaptık. 18 villa ve 21 rezidans satıldı. Araplardan da talep geliyor. Bu projemizin hemen ardından burada Çengelköy Park 2’yi yapacağız.


Dosso Dossi Laleli esnafıdır. Tekstilde önemli firmalardan biridir. Arsa onların ve biz yüzde 50 hasılat paylaşımı yaptık. Yaklaşık 240 milyon dolar satış cirosu hedefliyoruz.


Demirland İnşaat

Temelleri 1956 yılında Anadolu’da Demir ailesi tarafından atılan, 1981 yılından beri İstanbul’da ticari faaliyetlerini büyük bir başarı ile sürdüren, bu başarılarını devletin verdiği takdir ve teşekkür belgeleri ile onurlandıran Demir Bijuteri, Kent Bijuteri, ANL Gıda, Ahdem Turizm, Demir Takı ve Aksesuar’dan oluşan “DEMİR ŞİRKETLER GRUBU” 54 yıllık köklü geçmişine dayanarak  gayrimenkul ve inşaat  alanında  yatırımlar  yapmak amacıyla  2010 yılında DEMİRLAND İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.'ni kurarak faaliyetine başlamıştır. 


Bu faaliyet kapsamı içinde ilk olarak Selimoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile birlikte kurdukları Selimoğlu Demirland İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak İstanbul Çengelköy’de 64.000 m2 alanda, İstanbul’un en prestijli konut ve ticari projesini hayata geçirme çalışmalarını yürütmektedir. 2013 yılı ilk çeyreğinde temeli atılacak ve lansmanı yapılarak satışa çıkacak projenin 24 ay içinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. İnşaat sektöründe farkındalık oluşturan projeler vizyonuyla hareket eden Demirland İnşaat, yaşam kültürü gelişmiş, akıllı yapılar ile çevreye duyarlı, insanların huzur ve konforunu koruyan “Özgün Yaşam Alanları” oluşturmayı hedefler. Projelerinin ana ilkesi, insanın yaşam kalitesini arttırmak amaçlıdır.


Demirland İnşaat şirketleri: 

1. Reyhani Kasrı

2. Demir Bijuteri

3. Ahdem Bijuteri

4. Kent Bijuteri

5. ANL Gıda



Demirland ve Selimoğlu Group'tan: Çengelköy Park Evleri!



Geri Dön