26 / 04 / 2024

Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İmam Holakoueı ve Mohammad Zahırı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.




Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 15 Eylül 2017 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İmam Holakoueı ve Mohammad Zahırı ortaklığında kuruldu.



Esengül Gayrimenkul Kozmetik Seyahat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Sirketin amaç ve konusu baslıca sunlardır. -Gayrimenkul alım satımı,is danısmanlıgı islerini yapmak. - Erkek ve kadın berberi, güzellik salonları, hamam sauna ve lostra salonu açmak ve isletmeciligini yapmak. -Sirket kozmetik, güzellik müstahzaratı, vücut ve cilt bakım ürünleri, kolonya, parfüm, sampuan ve benzerlerinin ithalat, ihracat, alım satımı ve pazarlamasını yapmak. -Turizm ve seyahat organizasyonları ve acenteleri isletmeciligi yapmak. -Yurt içinde ve yurt dısında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara tasımacılıgı ve transfer islemlerini yapmak veya yaptırmak. -Sirket yurt içinde ve yurt dısında turizm hizmetleri ......ve anasözleşmesinde yazılı işler




Geri Dön