29 / 03 / 2024

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 13 Ekim'de satışa çıkıyor!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 13 Ekim'de satışa çıkıyor!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 3 ayrı firmanın çalışmasıyla hızlı bir şekilde devam ederken, proje finansmanında kullanılacak yaklaşık 950 konutun satışları, 13 Ekim Pazartesi düzenlenecek bir basın lansmanı ile başlayacak...



Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 3 ayrı firmanın çalışmasıyla hızlı bir şekilde devam ederken,  proje finansmanında kullanılacak yaklaşık 950 konutun satışları, 13 Ekim Pazartesi düzenlenecek bir basın lansmanı ile başlayacak.


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ!!!


Esenler Emlak Konutları fiyat listesi için tıklayın!


Ülkemizin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni üstlenen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., proje alanındaki hummalı çalışmasına devam ediyor. İnşaat çalışmaları Siyah Kalem Mühendislik İnşaat, Güryapı İnşaat ve Özyazıcı İnşaat tarafından hızlı bir şekilde yürütülürken Emlak Konut, hak sahiplerinden arta kalan ve projenin finansmanı için kullanılacak yaklaşık 950 konutun satışı için de gerekli hazırlıkları yapıyor.  Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum ile Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, proje alanını gezerek gelinen son aşama hakkında ilgililerden bilgi aldı.

 

ÖN TALEP TOPLANACAK


Satılacak konutlar ve diğer bazı işlemler için proje alında Bölge Parkı’nın yanında Satış Ofisi kurulacak. Ofisin, Eylül ayı sonu hizmete gireceği ve bu tarihten sonra ön talep toplamaya başlanacağı öğrenildi. 13 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da düzenlenecek bir basın lansmanı ile de konutların satış işlemleri başlayacak.

 

KİRALAR 680 TL. OLDU


Proje kapsamında evleri yıkılan ve kiraya çıkan vatandaşların kiraları da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ödenmeye devam ediyor. Daha önce aylık 500 TL. olan kira ödemeleri, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yaptığı ısarlı çalışma sonucunda yönetmenlik değiştirildi ve aylık kiralar 680 TL.’ye yükseltildi. Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Biz bu projeye başlarken hiçbir şekilde vatandaşı mağdur etmeyeceğimizin sözünü verdik. Bu bağlamda bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler sonunda kira ödemelerini yükseltmiş olduk” dedi. 



http://esenler.bel.tr/


Esenler Belediyesi



Geri Dön