19 / 04 / 2024

Esenpark Plaza Esenyurt fiyat listesi! 18 ay sonra teslim!

Esenpark Plaza Esenyurt fiyat listesi! 18 ay sonra teslim!

Firma: BTC İnşaat ve MG Proje

Proje: Esenpark Plaza

Esenpark Plaza Esenyurt fiyat listesi kapsamında dükkanların metrekare birim fiyatı 10 bin lira olarak belirlendi. Esenpark Plaza Esenyurt'ta teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor...




Esenpark Plaza projesi konut ve ofis alanlarından meydana geliyor.  Esenpark Plaza  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenpark Plaza Esenyurt fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


2 blok halinde yükselen Esenpark Plaza Esenyurt projesinde bloklar 6 katlı olarak inşa ediliyor. Esenpark Plaza Esenyurt projesinde 48 ofis ve 20 dükkan bulunuyor. Esenpark Plaza Esenyurt'ta ofislerin tamamı satıldı.


Esenyurt Esenpark Plaza projesinin tanıtım ofisi ile 0212 852 65 65 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Esenpark Plaza Esenyurt projesi  BTC İnşaat ve MG Proje  tarafından inşa ediliyor.


Esenpark Plaza Esenyurt fiyat listesi kapsamında dükkanların metrekare birim fiyatı 10 bin lira olarak belirlendi. Esenpark Plaza Esenyurt projesinde dükkanların büyüklükleri 142 metrekareden başlayarak değişiyor.


Esenyurt Esenpark Plaza projesi 2 bin 770 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Esenpark Plaza Esenyurt projesinde teslimlerin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.



Esenpark Plaza nerede?

Esenpark Plaza adres : 19 Mayıs Bulvarı No:20 Esenyurt - İstanbul



Esenpark Plaza iletişim

Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: www.esenparkplaza.com


projeye sor



Geri Dön