28 / 03 / 2024

Esenyurt 5. Etap konutları kuraları 24 Aralık'ta çekilecek!

Esenyurt 5. Etap konutları kuraları 24 Aralık'ta çekilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Esenyurt 5. Etap Konutları   75 metrekare, 95 metrekare ve 125 metrekarelik dairelerin kura çekilişi 24 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek...



KİPTAŞ tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Esenyurt 5. Etap Konutları   75 metrekare, 95 metrekare ve 125 metrekarelik dairelerin kura çekilişi aşağıda belirtilen adres ve tarihte gerçekleştirilecektir.

Kura öncesi ve sonrası işlemlerin sağlıklı yürütülebilmesi için daire sahipleri tarafından yerine getirilmesi gereken hususlar aşağıda  belirtilmiştir.


TARİH VE ADRES   :

24 ARALIK 2011 Cumartesi  günü

75 metrekare     Saat:09:30
126 metrekare   Saat:11:00
95 metrekare     Saat:13:30

İKİTELLİ SPOR KOMPLEKSİ
Başakşehir 4. Etap 1. Kısım
Başakşehir / İSTANBUL

 Kura çekimi; Esenyurt 5. Etap  Konutları75 m², 95 m² ve 125 m²lik konutların hak sahipleri arasında  yapılacaktır.

 Her bir daire için belirlenen şerefiye bedelleri, kura çekimi sırasında hak sahiplerine bildirilecektir.

 Kura çekimi Noter huzurunda yapılacaktır.

 Kura çekimine gelen hak sahibi mutlaka nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeyi yanında bulunduracaktır. Vekaleten kura çekilecek ise bu konuyla ilgili noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

 Kura çekimine iştirak etmeyenlerin  kuraları Noter tarafından çekilecek ve sonuçlara itiraz edilemeyecektir. Hak sahipleri kendilerine çıkan dairelerin yerlerini KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğünden öğrenebileceklerdir.

 


Geri Dön