25 / 04 / 2024

Esenyurt City Center daire fiyatları!

Esenyurt City Center daire fiyatları!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: City Center

Esenyurt City Center daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Konut, ofis ve AVM alanlarından meydana gelen City Center Esenyurt projesinde 428 adet daire ve 126 adet mağaza bulunuyor



İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta hayata geçirilen  City Center  projesi Özyurt A.Ş. ve Bahar İnşaat imzası taşıyor. Esenyurt City Center daire fiyatlarından önce projenin detaylarından bahsedelim.


City Center Esenyurt konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Projede 428 adet daire ve 126 adet mağaza bulunuyor. Konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde tasarlandı.


Esenyurt City Center ne zaman teslim sorusuna Şubat 2015 olarak yanıt veriliyor. City Center projesinde yer alan konutların alanları 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor. 


Esenyurt City Center daire fiyatları!

Esenyurt City Center daire fiyatları için 0212 450 25 61 numaralı hattan Özyurtlar A.Ş. City Center satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Esenyurt City Center Residence'ta fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


City Center Esenyurt adres: Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL/TÜRKİYE


Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com


projeye sor



Geri Dön