23 / 04 / 2024

Esenyurt Haramidere satılık daireler 2013!

Esenyurt Haramidere satılık daireler 2013!

İstanbul'un son yıllarda büyük gelişme gösteren semtlerinden Esenyurt Haramidere'de konut yatırımları hız kesmiyor. Bölgede çok sayıda markalı konut projesi bulunuyor. Bir çoğu da yolda. İşte Haramidere satılık daireler...



İstanbul'un eski yerleşim alanlarından biri olan Esenyurt Haramidere, bundan 30 yıl öncesine kadar tarım alanı olurken bugün bir çok lüks konut projelerine ev sahipliği yapıyor. 2008 yılında ilçe olan Esenyurt'un konut projeleri bakımında zengin bölgelerinden olan Haramidere, Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattı ile atağa kalktı. Metrobüs bağlantısı ile bölgede fiyatlar bir anda tavan yaptı.


Yeni projeler yolda
Haramidere'de bugün itibariyle İnanlar, Hiper Gayrimenkul, Babacan Yapı, Vera Group, GRD İnşaat ve  Deira Yapı'nın konut projesi bulunuyor. Gül Yapı ve Aka Yapı'da bölgede yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Esenyurt Haramidere'de konut yatırımlarının artacağı öngörülüyor.


Fiyatlar 77 bin TL'den başlıyor
İstanbul'un prim yapacak bölgeler arasında yer alan Haramidere satılık daire fiyatları da oldukça uygun. İstanbul'un diğer semtleriyle kıyaslandığında fiyatların oldukça cazip olduğunu söyleyebiliriz. Fiyatların uygun olmasından dolayı bölge sadece yerli değil yabancı yatırımcılar tarafından da ilgi görüyor. Zengin sosyal olanakları ile de dikkat çeken Haramidere konut projerinde fiyatlar 77 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Şimdi gelin yatırımcısına yüksek prim vaat eden Haramidere'de yükselen bu konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte tüm detayları ile Esenyurt Haramidere satılık daire fiyatları...

 

Esenyurt Haramidere satılık daireler 2013! 


Terrace Mix'te 77 bin TL
Terrace Mix projesi İnanlar İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 945 daireden oluşan Esenyurt Terrace Mix projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. İnanlar Terrace Mix'te stüdyo daireler 77 bin TL'den, 1+1 daireler 104 bin TL'den, 2+1 daireler 177 bin TL'den, 3+1 daireler ise 307 bin TL'den satışa sunuluyor. Yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen Esenyurt Terrace Mix projesinde yüzde 5'lik kısım Ocak 2014'te, ikinci yüzde 5'lik kısım Haziran 2014'te, yüzde 20'lik kısım ise Ekim 2014'te ödeniyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. Konut teslimlerinin Ekim 2014'te yapılması planlanan projede fitness center, sauna, kat bahçeleri, spor alanları,buhar banyosu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark bulunuyor.


Terrace Mix hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Esenyurt Haramidere satılık daireler 2013! 

 

 

Future Park'ta 48 ay vade farksız taksitle 92 bin TL
Future Park Esenyurt Haramidere'de 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Esenyurt Future Park projesinde toplam bin 600 daire yer alıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Future Park Esenyurt projesinde fiyatlar 92 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksit imkanının sunulduğu Haramidere Future Park projesinde konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise dinlenme alanları, basketbol sahası, sauna, fitness merkezi, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, tenis kortu, cafe, buhar odası, voleybol sahası ve kapalı otopark bulunuyor.


Future Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Esenyurt Haramidere satılık daireler 2013! 

 

İnci Palas'ta hemen teslim beyaz eşyalı daire 149 bin TL
GRD İnşaat tarafından Esenyurt Haramidere'de hayata geçirilen İnci Palas projesi bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 48 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Esenyurt İnci Palas projesinde fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı GRD İnşaat İnci Palas projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendiriliyor. Konutların beyaz eşyalı olarak teslim edildiği İnci Palas Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise fitness salonu, spor tesisleri, toplantı alanları ve sauna yer alıyor.


İnci Palas hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Esenyurt Haramidere satılık daireler 2013! 

 

Life in Vera'da 79 bin TL
Vera Group tarafından Esenyurt Haramidere'de hayata geçirilen Life in Vera projesi, 14 bin 700 metrekare alan üzerinde toplam bin 56 konuttan oluşuyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Esenyurt Life in Vera projesinde konutlar 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2014 yılı içerisinde konut teslimlerinin yapılması planlanan Life in Vera Esenyurt projesi, E5 ve E6 otoyollarına 2 dakika, Torium'a 2 dakika, deniz otobüsüne 3 dakika, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika ve TÜYAP Fuar Merkezi'ne ise 7 dakika mesafede konumlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, yürüyüş alanı, fitness salonu alışveriş merkezi ve otopark bulunuyor.


Life in Vera hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Esenyurt Haramidere satılık daireler 2013! 

 

Crown Tower'da 89 bin TL. Hemen teslim
Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen Crown Tower projesi, 8 bin metrekare alan üzerinde toplam 420 konuttan oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Esenyurt Crown Tower'da fiyatlar 89 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tek bloktan meydana gelen projede stüdyo daireler 89 bin TL'den, 1+1 daireler 148 bin TL'den, 2+1 açık mutfaklı daireler 204 bin TL'den, 2+1 kapalı mutfaklı daireler 222 bin TL'den, 3+1 daireler ise 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Babacan Yapı Crown Tower'da  konut teslimleri hemen yapılıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise fitness merkezi, sauna, dinlenme alanları, yüzme havuzu, spor alanları, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor.


Crown Tower hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Esenyurt Haramidere satılık daireler 2013! 

 

Milpark Plus'ta 24 ay vade farksız taksitle tapu teslim daireler 115 bin TL
Milpark Plus Esenyurt projesi Haramidere'de Deira Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 672 konuttan oluşan Milpark Plus Esenyurt projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı projede konutlar 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 24 ay vade farksız taksit imkanının sunulduğu Haramidere Milpark Plus projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Büyükçekmece- Avcılar E-5 otoyolu ile E-5 TEM bağlantı yolunun orta kısmında, CarrefourSA'ya yürüme mesafesinde konumlanan projede havuz cafe, fitness salonu, futbol sahası, açık yüzme havuzu, tenis kortu,7/24 özel güvenlik, açık ve kapalı otopark bulunuyor.

 
Milpark Plus Esenyurt hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Esenyurt Haramidere satılık daireler 2013! 

 

Gül Yapı Esenyurt Haramidere projesi yakında satışa çıkacak
Gül Yapı güvencesiyle inşa edilecek olan Haramidere projesinin adı henüz açıklanmadı. Önümüzdeki aylarda satışa çıkması planlanan Gül Yapı Esenyurt projesi Esenyurt Haramidere'de Media Markt'ın arkasında 30 dönüm alan üzerinde konumlanacak. Toplam 569 daireden oluşacak olan Gül Yapı Esenyurt projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. 2015 yılının sonlarına doğru teslim edilmesi planlanan Gül Yapı İnşaat Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzları, çocuk oyun alanları,cafe, spor alanları ve yürüyüş yolları sunuluyor.


Gül Yapı Haramidere projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Esenyurt Haramidere satılık daireler 2013! 


Yeşil Park Evleri'nde 150 bin TL'den başlıyor. 2 ay sonra satışa çıkacak
Aka Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Yeşil Park Evleri projesi, Haramidere'de Şehitler Parkı'nın yanında konumlanacak. 2 ay sonra satışa çıkması planlanan proje 4 bin 200 metrekare alan üzerinde toplam 200 daireden oluşacak. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşacak olan Aka Yapı Yeşil Park Evleri projesinde konutlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Nisan 2014'te konut teslimlerinin yapılması planlanan Esenyurt Park Evleri projesinde otopark ve güvenlik hizmetleri yer alıyor.


Yeşil Park Evleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için tıklayınız

 

Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön