20 / 04 / 2024

Esenyurt Samsun Towers teslim tarihi!

Esenyurt Samsun Towers teslim tarihi!

Firma: Ersa İnşaat

Proje: Samsun Towers

Esenyurt Samsun Towers teslim tarihi 2014 yılı olarak belirtiliyor. Samsun Towers Esenyurt'ta Talatpaşa Mahallesi'nde yer alıyor...




Samsun Towers projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt  Samsun Towers   Ersa İnşaat  imzasını taşıyor. Samsun Towers Esenyurt projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daireler mevcut.


Esenyurt Samsun Towers teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor. Esenyurt Samsun Towers 1.550 adet daireden meydana geliyor. Samsun Towers Esenyurt'ta dairelerin büyüklüğü 43 metrekareden başlayıp, 103 metrekareye kadar değişiyor.


Ersa Samsun Towers Esenyurt satış ofisi telefon numarası 0212 596 00 66'yı arayarak fiyatlar hakkında detaylı bilgiyi alabilirsiniz. Samsun Towers Ersa İnşaat ödemeleri 60 aya kadar vade farkı olmadan yapılıyor.


5 kule halinde yükselen Samsun Towers projesinde kulelerin kat yüksekliği 33 olarak belirlendi. Samsun Towers satılık fiyatları için Samsun Towers satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 


Esenyurt Samsun Towers teslim tarihi!


Esenyurt Samsun Towers teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi. Samsun Towers projesinde yürüyüş ve koşu alanları, güneşlenme terasları, çocuk yüzme havuzu, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, kapalı otopark, mini futbol sahası, tenis kortu bulunuyor.


Ersa İnşaat Samsun Towers ulaşım


Esenyurt Samsun Towers teslim tarihi!


Ersa Samsun Towers Esenyurt iletişim

Telefon: 0 212 596 00 66

Web Adresi: www.samsuntowers.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön