16 / 04 / 2024

Samsun Towers teslim tarihi!

Samsun Towers teslim tarihi!

Firma: Ersa İnşaat

Proje: Samsun Towers

Samsun Towers teslim tarihi haberimizde yer buluyor. Ersa İnşaat Samsun Towers Esenyurt projesinde dairelerin tamamı satıldı...




İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen  Samsun Towers  projesi  Ersa İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Samsun Towers teslim tarihi bilgisini haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Esenyurt Samsun Towers satışları tamamlandığı için Samsun Towers satış listesi ve Samsun Towers ödeme koşulları ile ilgili bilgi paylaşımı yapılmıyor. Samsun Towers satış ofisi ile 0212 596 00 66 telefon numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.


Samsun Towers Esenyurt projesi içerisinde çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, dinlenme alanları, güneşlenme terasları gibi imkanalr mevcut.


1.550 adet daireden meydana gelen Samsun Towers Esenyurt projesi 33 katlı 5 blok olarak inşa ediliyor. Samsun Towers Esenyurt'ta stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Samsun Towers teslim tarihi!


Samsun Towers teslim tarihi 2014 yılı olarak belirtiliyor. Esenyurt Samsun Towers projesinde dairelerin büyüklükleri 43 metrekareden başlayarak, 103 metrekareye kadar değişiyor. 


Esenyurt Samsun Towers nerede?

Samsun Towers Esenyurt adres bilgileri : Talatpasa mh. Fatih Sultan Mehmet cd.1048 sk no: 25 Esenyurt/ İSTANBUL


Samsun Towers teslim tarihi!


Samsun Towers Ersa İnşaat iletişim

Telefon: 0 212 596 00 66

Web Adresi: www.samsuntowers.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön