26 / 04 / 2024

samsun towers örnek daire

samsun towers örnek daire

Samsun Towers örnek daire görüntüleri yayınlandı. Samsun Towers projesindeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı

Esenyurt Samsun Towers nerede?

Esenyurt Samsun Towers nerede? Ersa İnşaat Samsun Towers projesi Esenyurt'ta Talatpasa mh. Fatih Sultan Mehmet cd.1048 sk no: 25 Esenyurt/ İSTANBUL adresinde hayata geçiriliyor...

Samsun Towers teslim tarihi!

Samsun Towers teslim tarihi haberimizde yer buluyor. Ersa İnşaat Samsun Towers Esenyurt projesinde dairelerin tamamı satıldı...

Samsun Towers satılık!

Samsun Towers satılık konutlarla ve projeyle ilgili tüm detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor

Samsun Towers nerede?

Samsun Towers nerede? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Esenyurt Samsun Towers 2014 yılında teslim ediliyor...

Ersa İnşaat Samsun Towers fiyat!

Ersa İnşaat Samsun Towers fiyat bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Esenyurt Samsun Towers ödeme koşulları kapsamında 60 ay 0 faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Samsun Towers Esenyurt Evleri!

Samsun Towers Esenyurt Evleri projesiyle ilgili tüm detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Ersa İnşaat Samsun Towers ne zaman teslim?

Esenyurt'ta inşa edilen Ersa İnşaat Samsun Towers ne zaman teslim? sorusunun yanıtı ve detaylı bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor.

Samsun Towers mağdurlarına müjde! ‘Hayali satışa’ hapis talebi!

Esenyurt’ta 2014 yılında teslim edileceği açıklanan ancak hala teslim edilmeyen 1.600 daireli Samsun Towers isimli konut projesinin sahipleriyle ilgili görülen ‘dolandırıcılık’ davasında savcı mütalaasını açıkladı.

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

Samsun'da insan merkezli kentsel dönüşüm yapılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'un İlkadım ilçesinde 9 mahallede yapılacak olan kentsel dönüşüme ilişkin, "Bu bir ihtiyaç ama biz bu ihtiyacı Türkiye'ye örnek olacak bir proje çerçevesinde yapacağız" şeklinde konuştu.

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

Samsun kentsel dönüşümde örnek belediye oldu!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir  ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlarını sorunlarını dinleyip, proje ve yatırımları anlattı. 

Samsun Towers projesinin sahiplerine dolandırıcılık davası!

Orhan Gencebay’ın reklâm yüzü olduğu bin 600 daireli Samsun Towers projesini üstlenen firmanın ortaklarına dolandırıcılık davası açıldı.

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Samsun Alaçam'da tarihi yapılar için örnek proje!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam’ın tarihi dokusunun gün yüzüne çıkarılması için örnek proje hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı.

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Samsun Atakum'da 17 proje hizmete sunuldu!

Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hayata geçirdikleri projelerin yerel yöneticilik anlamında örnek gösteriliyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taşçı, vatandaşlara 55’te 55 proje sözü verdiklerini hatırlattı.

Esenyurt Samsun Towers'ın inşaatı yeniden başladı!

Samsun Towers'ın inşaatı uzun bir aradan sonra yeniden başladı. 200'e yakın Samsun Towers mağduru dün Esenyurt Şehitler Parkı'nda bir toplantı gerçekleştirdi. İşte Samsun Towers projesinde son durum...

Sur projesi dünyaya örnek olacak!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Karaaslan, hükümetin Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yapacağı projelerin bir kentsel dönüşüm ya da toplu konut projesi olmadığını, bu projenin dünyada da örnek olacak bir proje olduğunu söyledi.

samsun towers örnek daire Haberi

samsun towers örnek daire

Avrupa Yakası'nda Esenyurt Bölgesi'nde inşa edilen Samsun Towers projesi Ersa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Samsun Towers örnek daire görüntülerinden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


Samsun Towers Esenyurt konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 5 kuleden oluşan projede 1550 daire bulunuyor. 


33 katlı blokların yer aldığı Samsun Towers Evleri Esenyurt kapsamında dairelerin alanları 43 metrekare ile 103 metrekare arasında değişiyor. 


Samsun Towers Esenyurt Rezidans fiyat listesi!

Samsun Towers Esenyurt kapsamında konutların tamamı satıldı. Samsun Towers Esenyurt teslim tarihi 2014 olarak belirlendi. Proje kapsamında mini futbol sahası, yürüyüş yolları, koşu alanları, güneşlenme terasları ve kapalı otopark bulunuyor. 


Samsun Towers örnek daire!