28 / 03 / 2024

Samsun Towers teslim tarihi!

Samsun Towers teslim tarihi!

Firma: Ersa İnşaat

Proje: Samsun Towers

Samsun Towers teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi. Dairelerin satış sürecinin sona erdiği Samsun Towers projesi konum olarak İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Esenyurt lokasyonunda konumlandırıldı...





 5 kule halinde yükselen  Samsun Towers projesi  Ersa İnşaat  tarafından inşa edildi.  Lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakasında Esenyurt'ta yer alan  Samsun Towers  projesinin kuleleri 33 katlı olarak tasarlanmış durumda. 



Samsun Towers projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire alternatifleri mevcut. Projedeki  dairelerin alan büyüklüğü ise 43 metrekareden başlıyor, 103 metrekareye kadar değişiyor. 


 Samsun Towers teslim tarihi!


Yürüyüş ve koşu alanları, güneşlenme terasları, kapalı otopark,mini futbol sahası, tenis kortu gibi olanakların mevcut olduğu Samsun Towers projesinde toplam 1.550 adet daire satışa sunuldu. 


Samsun Towers daire fiyatları ve Samsun Towers ödeme konusunda herhangi bir bilgi verilmiyor çünkü projedeki tüm daireler satılmış durumda. Samsun Towers teslim tarihi 'nin detayları şu şekilde: 


 Samsun Towers teslim tarihi!


Samsun Towers teslim tarihi: 


Samsun Towers teslim tarihi 2014 yılı olarak hedefleniyor. Daha ayrıntılı bilgi için Samsun Towers satış ofisi telefon numarası 0 212 596 00 66.


 Samsun Towers nerede yer alıyor? 


Samsun Towers adresi: Talatpasa mh. Fatih Sultan Mehmet cd.1048 sk no: 25 Esenyurt/ İSTANBUL 



Telefon: 0 212 596 00 66

Web Adresi: www.samsuntowers.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön