23 / 04 / 2024

Eskişehir Vişnelik'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Eskişehir Vişnelik'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Eskişehir'in Vişnelik Mahallesi, kentsel dönüşüm çerçevesinde elbisesini değiştirmeye hazırlanıyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan binalar sırasıyla yıkılırken yeni yapılarla bambaşka bir Vişnelik 2 yıl içerisinde şehre değer katacak.



Ali Fuat Güven Caddesi'ndeki bu bloklar dönüşüm kapsamında yıkılacak.İlk yapılarına başlandı. Eskişehir'in en gelişmiş yüzü olan ve özellikle de yapıları ile dikkat çeken Vişnelik Mahallesi, kentsel dönüşüme yeşil ışık yaktı. Mülk sahipleri ve müteahhitlerin işbirliği ile ekonomik ömrünü tamamlayan 20 blok ve 400 daire için ilk adımlar atıldı. Birinci blok 20 dairenin teslimi yapıldı. 


BELEDİYE DESTEKLESİN 

Müteahhit Göksel Pekgöz, bölgede ciddi bir dönüşümün başladığını, bununda vatandaş ve yapı firmalarının çabasıyla olduğunu belirterek, "Belediyelerden bu dönüşüm için katkı sağlamalarını bekliyoruz. El birliği ile daha geniş yelpazede dönüşüm yapılabilir" dedi. 


YENİ BİR ŞEHİR OLUŞACAK

 Dönüşümün tamamlanması ile 2 yıl sonra yeni bir şehir görüntüsünün oluşacağını vurgulayan Pekgöz,1' Ali Fuat Güven Caddesi ile Park, Çamlık ve Özgüven Sokaklarda toplam 20 blok 400 daire için anlaşma sağlandı. Bu yıl sonunda da 9 blok teslim edilecek" şeklinde konuştu. 


Milli İrade


Geri Dön