23 / 04 / 2024

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 



Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde metruk binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Emlak ve İstimlak Dairesi, İmar ve Şehircilik Dairesi ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’nin iş birliğiyle gerçekleştirilen çalışmalarda kamulaştırılan ve yapı yıkım ruhsatı çıkarılan binalarda, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Şehrin gelişimiyle birlikte ortaya çıkan yol genişletme ihtiyacı, tramvay hattı yapımı veya kullanılmaz durumda tehlike yaratan metruk binalarda yıkım çalışması gerçekleştirildiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu yıl içerisinde 10 ayrı bölgede yıkım işlemi gerçekleştiğini, ilerleyen süreçte de yapı yıkım ruhsatı çıkan alanlarda çalışmaların devam edeceğini belirtti. 

Eskişehir de metruk binalar yıkılıyor! 

Metruk yapıların güvenlik açısından mahalle sakinlerini endişelendirdiğini söyleyen  vatandaşlar, bu alanlarda çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!


Geri Dön