19 / 04 / 2024

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!


Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Ahmad Fadlallah tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim 2017 tarihinde kuruldu.




Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim 2017 tarihinde  Ahmad Fadlallah tarafından kuruldu.


Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi iş konusu; IÇ VE DIS TICARET Yürürlükte mevzuat çerçevesinde her türlü malın hizmeti ihracatı ithalatı transept ticarette alım ve satımı iç ve dısticareti konularında faaliyetlerde bulunmak yurt içinde ve yurt dısında her nevi kara hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve esya tasımacılıgı paket Zarf kargo tasımacılıgı ve nakliyeKomisyonculugu yapmak kurun kurye hizmetleri vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Adres; Molla Gürani Mah.Molla Gürani Cad.Hayat Palas Apt.No.61/5 Fatih 



Geri Dön