25 / 04 / 2024

Espark AVM Sevgililer Günü'ne 'Aşk Tüneli' ile hazırlanıyor!

Espark AVM Sevgililer Günü'ne 'Aşk Tüneli' ile hazırlanıyor!

ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi eğlendirici aktivitelerine devam ediyor. Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi, gelenekselleşen “Aşk Tüneli”nin yanı sıra özel dekorasyon ve etkinliklerle 14 Şubat Sevgililer Günü’ne hazırlanıyor...




Espark Alışveriş Merkezi, gelenekselleşen “Aşk Tüneli”nin yanı sıra özel dekorasyon ve etkinliklerle 14 Şubat Sevgililer Günü’ne hazırlanıyor.


ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi eğlendirici aktivitelerine devam ediyor. Sevgililer Günü öncesinde alışveriş merkezinde özel dekorasyon, etkinlikler hazırlanırken, mağazalar da bu güne özgü kampanyalar düzenliyor. Mağaza yetkilileri, “Sevgililer Günü alışverişinizin ayrı bir keyfe dönüşmesini istiyorsanız, Espark Alışveriş Merkezi’nde trio eşliğinde unutamayacağınız romantik müzik ziyafeti sizleri bekliyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda gelenekselleşen “Aşk Tüneli”nde siz de sevgilinize duyduğunuz hisleri kağıda dökün. Kanal 26 işbirliğiyle hazırlanan ilk defa yapılacak “Aşkını Kanatlandır” etkinliği ile tüm Türkiye’ye aşkınızı duyurabilirsiniz. Espark Alışveriş Merkezi bu Sevgililer Günü’nde de tüm kampanya ve etkinlikleriyle sizleri bekliyor” diye belirttiler.



Van Bülten


Geri Dön