26 / 04 / 2024

TTNET'ten Sevgililer Gününe özel kampanya!

TTNET'ten Sevgililer Gününe özel kampanya!

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, Sevgililer Gününe yönelik Rixos Hotels, www.ciceksepeti.com, Adil Işık, Eros Pırlanta ve Avis gerçekleştirilen iş birlikleri çerçevesinde bireysel TTNET kullanıcıları avantajlı fırsatlardan yararlanma imkanı bulacak...




TTNET Sevgililer Günü için bireysel müşterilerine yönelik çok avantajlı kampanyalar hazırladı.


TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, Sevgililer Gününe yönelik Rixos Hotels, www.ciceksepeti.com, Adil Işık, Eros Pırlanta ve Avis gerçekleştirilen iş birlikleri çerçevesinde  bireysel TTNET kullanıcıları avantajlı fırsatlardan yararlanma imkanı bulacak.


Rixos Hotels işbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamında bireysel TTNET müşterileri Rixos Sungate, Rixos Downtown Antalya, Rixos Lares, Rixos Taksim İstanbul ve Rixos Pera İstanbul’da yüzde 20 SPA indiriminden yararlanıyor. 28 Şubat'a kadar geçerli olan kampanyaya katılmak için bireysel TTNET müşterilerinin, TTNET indirim şifrelerini söz konusu Rixos otellerindeki SPA yetkililerine bildirmesi gerekiyor. TTNET kullanıcıları, TTNET şifrelerini "RIXOS" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC kimlik numaralarıyla beraber "6606"ya göndererek elde edebiliyor.


Bireysel TTNET müşterilerinin Sevgililer Günü kapsamında yararlanacağı bir diğer kampanya ise Eros Pırlanta iş birliği ile hayata geçiriliyor. TTNET’liler www.erospirlanta.com üzerinden yapacakları tüm alışverişlerde 125 lira indirimden yararlanıyor. Her 249 lira ve üzeri alışveriş için 125 liralık indirimin verileceği kampanya, 28 Şubat'a kadar geçerli olacak. Bireysel TTNET müşterilerinin bu indirimden faydalanmak için, TTNET indirim şifrelerini “www.erospirlanta.com”daki sepet sayfasındaki ilgili bölüme girmeleri gerekiyor. Şifre elde etmek için ise "EROS" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC kimlik numarasını "6606"ya göndermek yeterli oluyor.


TTNET’lileri, Sevgililer Günü’nün vazgeçilmez hediyelerinden çiçek için de avantajlı bir kampanya bekliyor. Bireysel TTNET müşterileri www.ciceksepeti.com’den yapacakları tüm çiçek, kek, kurabiye ve çikolata ürünlerinde yüzde 15, seçili ürün sayfasında yüzde 30, seçili hediye ürünlerinde ise yüzde 15 indirimden yararlanıyor. 28 Şubat'a kadar geçerli olacak kampanyaya katılmak için bireysel TTNET müşterilerinin indirim şifrelerini www.ciceksepeti.com’daki ilgili alana indirim kodunu girmeleri gerekiyor. Şifre, "CICEKSEPETI" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC kimlik numarasıyla "6606"ya göndererek elde ediliyor.


Bireysel TTNET müşterilerini Sevgililer Günü’nde AVIS’te de büyük bir fırsat bekliyor. Kampanyaya katılan TTNET’lilere, araç kiralamada yüzde 30 indirime ek ücretsiz üst segment araç veriliyor. Kampanya 28 Şubat'a kadar geçerli olacak. Bireysel TTNET müşterileri, TTNET indirim şifresini AVIS ofislerindeki yetkililere bildirerek kampanyadan yararlanabiliyor. TTNET şifresi, AVIS boşluk, TC kimlik numarası yazarak 6606'ya gönderilerek elde edilebiliyor.


TTNET müşterilerine Sevgililer Günü için hazır giyim markalarından Adil Işık’ta da indirim var. Bireysel TTNET müşterileri "www.adl.com.tr" üzerinden yapacakları tüm alışverişlerde 50 lira indirimden yararlanıyor. 28 Şubat'a kadar geçerli olan kampanyaya katılanlar her 250 lira ve üzeri alışverişlerinde 50 lira indirim kazanıyor. TTNET’liler indirim şifrelerini www.adl.com.tr’deki ilgili alana girerek kampanyadan yararlanabiliyor. İndirim şifresi "ADILISIK" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik numarasıyla “6606”ya gönderilerek alınabiliyor. Sevgililer Günü için düzenlenen kampanyalar kapsamında “6606”ya gönderilen tüm SMS'ler 1 SMS ücreti ile ücretlendiriliyor.



AA


Geri Dön