19 / 04 / 2024

Eston, Cityscape Turkey'e katılıyor!

Eston, Cityscape Turkey'e katılıyor!

Türkiye’de ilk kez düzenleyeceği fuarda, yaklaşık 1.6 milyon metrekareye yayılan ESTON ŞEHİR projesiyle gövde gösterisi yapacak. Eston ŞehirMahallem projesinde peşin alımlarda fuara özel yüzde 15 indirim yapılacak.



Dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul yatırım organizasyonlarından Cityscape’in Türkiye’deki ilk etkinliği için geri sayım başladı. Cityscape Turkey 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Yabancı yatırımcıların yoğun ilgi göstermesi beklenen ve özellikle bireysel yatırımcılar için çok cazip fırsatların sunulacağı Cityscape Turkey’deki en güçlü stantlardan biri  ESTON İnşaat’ın olacak. 


Türkiye’nin köklü markası ESTON, fuara İstanbul Bahçeşehir’de geliştirdiği projeyle katılacak. Yaklaşık 1.6 milyon metrekareye yayılan arazisi ve 1 milyon metrekare inşaat alanı ile sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en geniş alana yayılan birkaç gayrimenkul projesinden biri olan ESTON ŞEHİR fuara damgasını vuracak. ESTON, 15 m2 lik dev Bahçeşehir maketiyle proje alanlarını tüm detaylarıyla tanıtma fırsatı bulacak.


ESTON İnşaat, yapımı hızla devam eden “Eston Şehir-Mahallem”in yanı sıra 2017’de lansmanı planlanan bir sonraki etabının konsept tasarımını da Cityscape Turkey’de tanıtacak. 262 bin metrekare alan üzerinde konut ve ticaret alanlarından oluşan yeni etapta yaklaşık  1.400 bağımsız bölüm ve 4 bin metrekare ticari alan inşa edilmesi planlanıyor.

"Eston Şehir Mahallem yoğun ilgi görüyor"

55 yılı aşkın birikimiyle inşaat sektöründe Türkiye’nin öncü firmaları arasında yer alan Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Bu büyük organizasyona Eston Şehir gibi güçlü bir projeyle katılmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi. Celaleddin Polat şöyle konuştu: “Cityscape Turkey'in, gayrimenkul sektörümüzün uluslararası arenada daha yakından tanınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Gayrimenkul sektörüne yaklaşık 1.5 yıl önce hızlı bir giriş yaptık. Güçlü adımlarla ilerliyoruz. Eston Şehir’de geliştirdiğimiz ve Ekim 2014’de satışa sunduğumuz “Mahallem” etabı yoğun ilgi görüyor. Haziran 2017’de teslim etmek üzere inşaatına devam ediyoruz. Cityscape Turkey’de, 2017’de lansmanını planladığımız bir sonraki etabımızı da anlatma fırsatı bulacağız. Gayrimenkulde uluslararası arenada etkili bir oyuncu olmaya kararlıyız. Sadece İstanbul’da değil, tüm Türkiye’de ve hatta yurtdışında da projeler geliştireceğiz.”

Eston Şehir kaliteli şehircilik örneği olacak

ESTON, Türkiye’nin en güçlü gayrimenkul markaları arasında özel bir yere sahip. Bahçeşehir’deki Eston Şehir projesi, tüm etaplar tamamlandığında yaklaşık 1.6 milyon metrekarelik arazisiyle Avrupa’nın en geniş alana yayılan projesi olacak. Projenin yer aldığı Tatarcık Çiftliği bölgesinin “Özel Proje Alanı” ilan edilmesi, ilgili tüm çevreler tarafından kaliteli şehircilik ve nitelikli planlama adına örnek bir uygulama olarak değerlendiriliyor. 

Fuara özel yüzde 15 indirim

Eston Şehir Mahallem projesini, gayrimenkul geliştirme alanında uluslararası tecrübeye sahip Servotel’in danışmanlığında dünyanın lider mimarlık ofislerinden Swanke Hayden Connell tasarladı. Projede az katlı, yeşille içi içe, düşük yoğunluklu bir konsept tasarlandı. 68 dönüm arazide sadece 315 birim planlandı. Toplam arazinin sadece 21 dönümünde konut yer alacak. Kalan yüzde 70 yani 47 dönüm arazi ağırlıklı yeşil olmak üzere açık alan ve peyzaj alanı olarak tasarlandı. Tüm otoparkların yer altına alındığı projede her detayın insan odaklı olması hedefinden taviz verilmedi. Projenin yüzde 40’ı satılmış durumda. “Çocuğunuza çocukluğunuzu armağan edin” sloganıyla tasarlanan Eston Şehir Mahallem’le, evdeki huzuru ve mutluluğu mahalleye taşıma hedefi konuldu .Eston İnşaat, Cityscape Turkey fuarına özel Eston Şehir-Mahallem projesi için peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulayacak.



Web: http://www.estonsehir.com/tr/anasayfa



Geri Dön