23 / 04 / 2024

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslim tarihi!

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslim tarihi!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Mahallem

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Polatyol Yapı imzası ile hayata geçirilen projede peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.



Yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için banka kredisiyle vade imkanı sunan Eston Şehir Mahallem Konutları İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Proje  Polatyol Yapı  imzası taşıyor.


Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslim tarihi Haziran 2017 olarak belirlendi. Proje konum olarak Armina Evleri'nin karşısında, Asmalı Evler projesinin yanında bulunuyor. 


2+1 konut fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteren Eston Şehir Mahallem Residence 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 41 bloktan meydana geliyor. 


Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de açık yüzme havuzu, tenis kortu ve basketbol sahası, dinlenme alanları ve bisiklet yolu, 2 çocuk oyun alanı, oyun ve performans atölyesi, sinema ve Playstation odası, okuma odası, çocuk oyun parkları, spor odası, mini futbol sahası, genç aktivite odası, açık çocuk havuzu, peyzajlı doğal dere, meyve bahçesi gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Polatyol Eston Şehir Mahallem'de 315 adet bağımsız birim yer alıyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandığı projede nakit veya banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. 


Eston Şehir Mahallem satış ofisi 

Tel: 444 86 16

Web: estonsehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön