26 / 04 / 2024

Eston Şehir Polat Yol'un oldu!

Eston Şehir Polat Yol'un oldu!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi...



50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi. Polat Yol Yapı, toplam 1 milyon metrekare alan üzerinde kurulacak ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden biri olacak İstanbul Eston Şehir'i satın aldı. Polat Yol Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Eston Şehir, Polat Yol Yapı için gayrimenkulde bir başlangıç. 


Gayrimenkul sektöründe, sadece İstanbul'da değil, tüm Türkiye'de ve hatta sonrasında yurtdışında etkili bir oyuncu olmaya kararlıyız" dedi. 

Eston Şehir projesinin yapımcı şirketi Eston İnşaat Yatırım AŞ'yi TMSF ile anlaşarak 52 milyon dolara satın aldıkları bilgisini veren Celaleddin Polat, önceliklerinin Eston firması tarafından büyük oranda satışı yapılmış olan Eston Şehir 5'inci ve 6'ıncı mahalleleri tamamlayıp teslim etmek olduğunu vurguladı. Polat ikinci adım olarak da 1 milyon metrekarelik arazi üzerinde proje geliştireceklerini şu an master plan çalışmalarının devam ettiği bilgisini verdi.



Posta 


Geri Dön