19 / 04 / 2024

Eston Şehir'den fuara özel yüzde 15 indirim!

Eston Şehir'den fuara özel yüzde 15 indirim!

Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden ESTON ŞEHİR Cityscape’te yoğun ilgi görüyor. Polatyol, Eston Şehir Mahallem projesinde peşin alımlarda fuara özel yüzde 15 indirim fırsatıyla yoğun ilgi görüyor.



Türkiye’nin köklü inşaat firmalarından Polatyol, Cityscape’te,  1.6 milyon metrekare arazisi ile Türkiye ve Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden Eston Şehir’le tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Polatyol, Eston Şehir Mahallem projesinde peşin alımlarda fuara özel yüzde 15 indirim fırsatıyla yoğun ilgi görüyor.


Eston Şehir, Türkiye gayrimenkul sektörünü uluslararası platforma taşıyan, dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul yatırım organizasyonlarından Cityscape’e damga vurdu. 55 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye inşaat sektörünün öncülerinden Polatyol, fuara İstanbul Bahçeşehir’de geliştirdiği Eston Şehir projesiyle katıldı. Yaklaşık 1.6 milyon metrekareye yayılan arazisi ve 1 milyon metrekare inşaat alanı ile sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en geniş alana yayılan birkaç gayrimenkul projesinden biri olan ESTON ŞEHİR yoğun ilgi görüyor. Eston Şehir standında, projenin tüm detaylarını sunmak üzere özel olarak tasarlanan 15 metrekarelik dev Bahçeşehir maketi de ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 

Yeni etabın konsept tasarımı da ilk kez tanıtıldı

Polatyol, yapımı hızla devam eden “Eston Şehir-Mahallem”in yanı sıra 2017’de lansmanı planlanan bir sonraki etabının konsept tasarımını da Cityscape Turkey’de tanıtıyor. 262 bin metrekare alan üzerinde konut ve ticaret alanlarından oluşan yeni etapta yaklaşık  1.400 bağımsız bölüm ve 4 bin metrekare ticari alan inşa edilmesi planlanıyor.

“Gayrimenkulde uluslararası arenada etkili olmaya kararlıyız”

Cityscape’in Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada daha yakından tanınmasını sağlayacağını vurgulayan Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Bahçeşehir’de geliştirdiğimiz ve Ekim 2014’de satışa sunduğumuz Eston Şehir Mahallem çok beğenildi. Proje yoğun ilgi görüyor. İnşaatı hızla devam ediyor. Haziran 2017’de teslim edeceğiz. Cityscape Turkey’de, 2017’de lansmanını planladığımız bir sonraki etabımızın konsept tasarımını da ilk kez Cityscape Turkey’de anlatma fırsatı bulduk. Sadece İstanbul’da değil, tüm Türkiye’de ve hatta yurtdışında da projeler geliştireceğiz. Polatyol olarak gayrimenkulde uluslararası arenada etkili bir oyuncu olmaya kararlıyız” diye konuştu. 

Modern çağın örnek şehir projesi

Bahçeşehir’deki Eston Şehir projesi, tüm etaplar tamamlandığında yaklaşık 1.6 milyon metrekarelik arazisiyle Avrupa’nın en geniş alana yayılan projesi olacak. Projenin yer aldığı Tatarcık Çiftliği bölgesinin “Özel Proje Alanı” ilan edilmesi, ilgili tüm çevreler tarafından kaliteli şehircilik ve nitelikli planlama adına örnek bir uygulama olarak değerlendiriliyor. 

Fuara özel yüzde 15 indirim

Eston Şehir Mahallem projesini, gayrimenkul geliştirme alanında uluslararası tecrübeye sahip Servotel’in danışmanlığında dünyanın lider mimarlık ofislerinden Swanke Hayden Connell tasarladı. Projede az katlı, yeşille içi içe, düşük yoğunluklu bir konsept tasarlandı. 68 dönüm arazide sadece 315 birim planlandı. Toplam arazinin sadece 21 dönümünde konut yer alacak. Kalan yüzde 70 yani 47 dönüm arazi ağırlıklı yeşil olmak üzere açık alan ve peyzaj alanı olarak tasarlandı. Tüm otoparkların yer altına alındığı projede her detayın insan odaklı olması hedefinden taviz verilmedi. Projenin yüzde 40’ı satılmış durumda. “Çocuğunuza çocukluğunuzu armağan edin” sloganıyla tasarlanan Eston Şehir Mahallem’le, evdeki huzuru ve mutluluğu mahalleye taşıma hedefi konuldu .Eston İnşaat, Cityscape Turkey fuarına özel Eston Şehir-Mahallem projesi için peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulayacak.

Lokasyon avantajı fark yaratıyor 

Eston Şehir, İstanbul’un gelişim aksında ve yeni ulaşım arterlerinin başlangıç ve kesişim noktasında yer alıyor.  Proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların üzerinde yer alıyor. Bahçeşehir’e kadar uzanacak metro hattı ile Taksim ve Beşiktaş’a,  Marmaray  bağlantısı ile Anadolu yakasına rahatça ulaşılabilecek proje, Bahçeşehir’in içinden geçecek hızlı trene yakınlığı ile de değer kazanacak.


Sayılarla Eston Şehir 

1.6 milyon metrekare

Toplam proje alanı

1 milyon metrekare 

Toplam inşaat alanı


ESTON ŞEHİR MAHALLEM

68 DÖNÜM

Toplam proje alanı

47 DÖNÜM

Açık alan

26 DÖNÜM

Yeşil alan

2 BİN METREKARE 

Özel kulüp, etkinlik ve oyun alanı

315 

Toplam ünite sayısı

Haziran 2017

Teslim tarihi


YENİ ETAP

262 bin metrekare

Yeni etabın geliştirileceği alan

1400

Bağımsız birim

4 bin metrekare

Ticari alan

2017

Yeni etap lansman tarihi


SATIŞ OFİSİ 

444 86 16

estonsehir.com




Haber Yeni Şafak Ek Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Türkiye'nin köklü gayrimenkul markalarından ESTON, dünyanın en önemli gayrimenkul yatırım fuarlarından Cityscape'in, Türkiye'de ilk kez düzenleyeceği fuarda, yaklaşık 1.6 milyon metrekareye yayılan ESTON ŞEHİR projesiyle gövde gösterisi yapacak. Eston ŞehirMahallem projesinde peşin alımlarda fuara özel yüzde 15 indirim yapılacak. 


ESTON ŞEHİR BİZİ HEYECANLANDIRIYOR 


ESTON İnşaat, yapımı hızla devam eden "Eston Şehir-Mahallem"in yanı sıra 2017'de lansmanı planlanan bir sonraki etabının konsept tasarımını da Cityscape Turkey'de tanıtacak. 262 bin metrekare alan üzerinde konut ve ticaret alanlarından oluşan yeni etapta yaklaşık 1.400 bağımsız bölüm ve 4 bin metrekare ticari alan inşa edilmesi planlanıyor. 55 yılı aşkın birikimiyle inşaat sektöründe Türkiye'nin öncü firmaları arasında yer alan Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Bu büyük organizasyona Eston Şehir gibi güçlü bir projeyle katılmaktan büyük heyecan duyuyoruz" dedi. 



Yeni Şafak Ek




Haber Vatan Emlak Rehberi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Eston, dünyanın en önemli gayrimenkul yatırım fuarlarından Cityscape'in, Türkiye'de ilk kez düzenlediği fuarda, yaklaşık 1.6 milyon metrekareye yayılan Eston Şehir projesiyle gövde gösterisi yapıyor. Eston, 15 metrekarelik dev Bahçeşehir maketiyle proje alanlarını tüm detaylarıyla tanıtıyor. Eston İnşaat, yapımı hızla devam eden Eston Şehir-Mahallem'in yanı sıra 2017'de lansmanı planlanan bir sonraki etabının konsept tasarımını da Cityscape Turkey'de tanıtıyor. 262 bin metrekare alan üzerinde konut ve ticaret alanlarından oluşan yeni etapta yaklaşık 1.400 bağımsız bölüm ve 4 bin metrekare ticari alan inşa edilmesi planlanıyor. 


Yeni etabı gösterdi 


Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Bu büyük organizasyona Eston Şehir gibi güçlü bir projeyle katılmaktan büyük heyecan duyuyoruz" dedi. Celaleddin Polat, şöyle konuştu: "Cityscape Turkey'in, gayrimenkul sektörümüzün uluslararası arenada daha yakından tanınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Gayrimenkul sektörüne yaklaşık 1.5 yıl önce hızlı bir giriş yaptık. Güçlü adımlarla ilerliyoruz. Eston Şehir'de geliştirdiğimiz ve Ekim 2014'de satışa sunduğumuz Mahallem etabı yoğun ilgi görüyor. Haziran 2017'de teslim etmek üzere inşaatına devam ediyoruz. Cityscape Turkey'de, 2017'de lansmanını planladığımız bir sonraki etabımızı da anlatma fırsatı bulduk. Gayrimenkulde uluslararası arenada etkili bir oyuncu olmaya kararlıyız. Sadece istanbul'da değil tüm Türkiye'de ve hatta yurtdışında da projeler geliştireceğiz." 


Yüzde 40'ı satıldı 


ESTON Şehir Mahallem, 68 dönüm arazide sadece 315 birim olarak planlandı. Tüm otoparkların yer altına alındığı projede her detayın insan odaklı olması hedefinden taviz verilmedi. Projenin yüzde 40'ı satılmış durumda. Eston İnşaat, Cityscape Turkey fuarına özel Eston Şehir-Mahallem projesi için peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulayacak. 




Vatan Emlak Rehberi



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


İSTANBUL Bahçeşehir'de geliştirdiği Eston Şehir projesiyle katılan Polatyol peşin alımlarda fuara özel yüzde 15 indirim yapıyor. Yaklaşık 1.6 milyon metrekareye yayılan arazisi ve 1 milyon metrekare inşaat alam ile sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da en geniş alana yayılan birkaç gayrimenkul projesinden biri olan Eston Şehir yoğun ilgi gördü. Eston Şehir standında, projenin tüm detaylarım sunmak üzere özel olarak tasarlanan 15 metrekarelik dev Bahçeşehir maketi de ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 


Polatyol, yapımı hızla devam eden "Eston Şehir-Mahallem"irî yanı sıra 2017'de lansmam planlanan bir somaki etabının konsept tasarımım da Cityscape Turkey'de tanıtıyor. 262 bin metrekare alan üzerinde konut ve ticaret alanlarından oluşan yeni etapta yaklaşık 1.400 bağımsız bölüm ve 4 bin metrekare ticari alan inşa edilmesi planlanıyor. 


Cityscape'in Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada daha yakından tanınmasını sağlayacağım vurgulayan Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Bahçeşehir'de geliştirdiğimiz ve Ekim 2014'de satışa sunduğumuz Eston Şehir Mahallem çok beğenildi. Proje yoğun ilgi görüyor. İnşaatı hızla devam ediyor. Haziran 2017'de teslim edeceğiz. Cityscape Turkey'de, 2017'de lansmanını planladığımız bir somaki etabımızın konsept tasarımını da ilk kez Cityscape Turkey'de anlatma fırsatı bulduk. Sadece İstanbul'da değil, tüm Türkiye'de ve hatta yurtdışında da projeler geliştireceğiz. Polatyol olarak gayrimenkulde uluslararası arenada etkili bir oyuncu olmaya kararlıyız" diye konuştu. 68 dönüm arazide sadece 315 birim planlananan Eston Şehir Mahallem'de toplam arazinin sa- f dece 21 dönümünde konut yer alacak. 


Sözcü


Geri Dön