18 / 04 / 2024

Eston Yapı, 4. A Plus Fuarı ve Boat Showda!

Eston Yapı, 4. A Plus Fuarı ve Boat Showda!

Türkiyenin tek satış odaklı fuarı olan 4. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı beklenenin üzerinde ilgi gördü. İstanbul Hilton Convention Centerda gerçekleştirilen fuara, gayrimenkulün dev isimlerinden Eston Yapı da katıldı



Konut tipleri, tasarımları ve fiyatlarıyla farkını ortaya koyan Eston Yapı, bir süre önce de Eston Deniz Projesi ile Boat Showa katılmış, ürün ve hizmetlerini ziyaretçilere etkili şekilde tanıtmıştı.

Türkiyenin tek satış odaklı fuarı olan 4. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri, gayrimenkulün devlerini bir araya getirdi. İstanbul Hilton Convention Centerda 28 Ekim 2011 tarihinde gerçekleştirilen fuara plazalar, akıllı binalar, gayrimenkul arsa ve projeleri, villa konutları, depreme dayanıklı özel konutlar, finans şirketleri katıldı. Yoğun ilginin olduğu fuar, sektör temsilcileri ile alıcıları, A Plus bir ortamda doğru nokta ve hedefte buluşturdu.


Yatay konut tipleri ve konforlu tasarımın adı; Eston

4. A Plusta ürün ve hizmetlerini en iyi şekilde tanıtan Eston, 500 yat kapasiteli marinası, 1,5 kmlik sahil şeridini içeren Eston Deniz Projesi ve  geniş bahçeli villaları, ikiz ve müstakil dubleks çeşitleri, az katlı apartman seçenekleriyle Bahçeşehirdeki en büyük bahçeli ev projesi Eston Şehirle ön plana çıktı. Yatay konut tipleri ve konforlu tasarımlarıyla diğer markalardan ayrışan Eston Yapı, Eston Deniz ve Eston Şehir Projeleriyle İstanbulda sıradan bir günü tatilde gibi geçirmenize imkan sağlıyor.

Marinasıyla, deniziyle diğerlerinden ayrışan bir hayat

Eston Yapı, Avrupa genelinde düzenlenen ve uluslararası denizcilik fuarları arasında ilk sıralarda yer alan Boatshow Fuarında ise Eston Deniz ile ön plana çıktı. Eston Deniz, 290 katılımcı firmanın yer aldığı Boatshowda, 1.5 kilometrelik 500 yat kapasiteli marinası ile göz doldurdu. Yat tutkunları, yaşam alanları içinde marina ayrıcalığı sunan Eston Deniz projesine büyük ilgi gösterdi.


Eston hakkında

1965 yılında faaliyete geçen ESTON, inşaat sektöründe taahhüt ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermektedir. ESTON, 46 yıllık bilgi ve deneyimleri ışığında; toplu konutlar, lüks konutlar, hastaneler, iş merkezleri, endüstri yapıları ve altyapı işleri ile ilgili projeler gerçekleştirmektedir. Yatay konut tipleri ve konforlu tasarımlarıyla dikkat çeken Eston Yapı A.Ş, 1998 yılından bu güne kadar Ardıçlı Evleri, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Kandilli Evleri, Eston Derince Evleri, Eston Reşitpaşa Evleri gibi önemli projelere imza attı.  İstanbulda marinası ve 1,5 km uzunluğundaki sahiliyle tek konut projesi olan Eston Deniz ve Bahçeşehirin en büyük bahçeli ev projesi Eston Şehir ile Eston Yapı,  4 mevsim deniz ve bahçe keyfi yaşatan konutlar üretiyor.


Geri Dön